Training Out of the Box Denken

Home  / Trainingen / Out of the Box Denken

Krijg je regelmatig vraagstukken en uitdagingen die om een creatieve oplossing vragen? Wil je je denkpatroon doorbreken om nieuwe ideeën te generen? Dan is de training Out of the Box Denken denken iets voor jou. Deze training Out of the Box Denken helpt jou en je organisatie vraagstukken uit andere invalshoeken te bekijken en nieuwe ideeën te ontwikkelen op een creatieve en vernieuwende manier.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Out of the Box Denken. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • Wat is creativiteit?
  • Mogelijkheden en tools, brainstormen, mindmapping
  • Convergeren en divergeren
  • Structuur aanbrengen
  • Welke stappen en rollen zijn er binnen een creatief proces?
  • Nieuwe ideeën en oplossingen vinden
  • Oefensituaties

Resultaat

Na de training Out of the Box Denken ben je in staat om door het toepassen van creatieve technieken tot nieuwe ideeën te komen en complexe vraagstukken op te lossen. Je krijgt handvatten om gestructureerd creatief te zijn en beheerst verschillende toepasbare denktechnieken.

Doelgroep

Training Out of the Box Denken is voor iedereen die vaste denkpatronen wil doorbreken. En met unieke creatieve ideeën wil komen!

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier worden de persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht voor de training Out of the Box Denken. Hierdoor is het mogelijk voor ExplainiT om een gedetailleerd afgestemde training Out of the Box Denken te verzorgen. Onder inspirerende leiding van een ervaren trainer leer je de praktische kant van Out of the Box Denken, aan de hand van diverse praktijksituaties. Er kunnen te allen tijde vragen gesteld worden, die de trainer zal beantwoorden. Verder geeft de trainer nuttige tips hoe je gestructureerd je normale denkpatroon kan doorbreken.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 899,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Out of the Box Denken?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Out of the Box Denken wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Out of the Box Denken een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.