Training Omgaan met Feedback

Home  / Trainingen / Omgaan met Feedback

Openheid, vertrouwen en het elkaar durven aanspreken op gedrag speelt een belangrijke rol in een organisatie. Feedback geven en ontvangen hoort hierbij. Vaak wordt feedback gezien als kritiek. Niet geheel onterecht, want feedback geven en ontvangen is niet zo makkelijk. In deze training Omgaan met Feedback leer je de technieken van het ontvangen en het geven van feedback om zo misverstanden binnen je organisatie te voorkomen.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Omgaan met Feedback. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • Wat is feedback?
  • Vuistregels voor het geven en ontvangen van feedback
  • De adviserende kant van feedback
  • Jouw eigen gedrag
  • Toepassen van verkregen feedback in de praktijk

Resultaat

Na afloop van de training Omgaan met Feedback kunt het geven en ontvangen van feedback effectief toepassen in je eigen (werk)omgeving. Je bent in staat om de gegeven feedback op een positieve manier op te vatten en te gebruiken. Je hebt inzicht in de meerwaarde van feedback en je kent de belemmeringen bij het ontvangen van feedback. Je bent je bewust van het resultaat van je gedrag.

Doelgroep

De training Omgaan met Feedback is bestemd voor een ieder die het geven en/of ontvangen van feedback lastig vindt. Je durft het niet of je weet niet hoe je feedback moet geven of ontvangen, terwijl je ondertussen wel met een onbehaaglijk gevoel blijft zitten. Of je boekt minder resultaten dan je zou willen door je stijl van communiceren.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

De training Omgaan met Feedback start met een schriftelijke intake. Hierin geef je je specifieke wensen en leerdoelen aan voor deze training. De training Omgaan met Feedback is zeer praktijkgericht. Tijdens de training krijg je handvatten aangereikt die je helpen bij het omgaan met feedback. Vervolgens ga je aan de slag met praktische en direct toepasbare oefeningen die je vaardigheden vergroten.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 499,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Omgaan met Feedback?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Omgaan met Feedback wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Omgaan met Feedback een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.