Training Office 365 Gevorderden

Home  / Trainingen / Office 365 Gevorderden

Microsoft Office 365 is het antwoord van Microsoft Op de Cloud diensten. Het gebruik van Office 365 is op basis van een online omgeving waarbij de gebruiker zijn bestanden in de “Cloud” op kan slaan. Office 365 biedt nog meer faciliteiten zoals SharePoint en Lync. Deze andere wijze van werken brengt veranderingen met zich mee. De training Office 365 Gevorderden biedt uitkomst voor al je Office 365 vraagstukken.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Office 365 Gevorderden. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

Beginnen met Office 365

 • Aanmelden, profiel instellen en configuratie

Outlook web app

 • Beheren van e-mail, kalender, contacten en taken
 • Outlook Web App-instellingen

Communiceren met Skype voor bedrijven

 • Aan de slag met Skype voor bedrijven
 • Chatten
 • Audio- en videogesprekken
 • Programma’s en bestanden delen
 • Online vergaderen en presenteren

Team site met Sharepoint

 • Zoeken van content
 • Sites beheren
 • Site content beheren en toevoegen
 • Profiel instellen van My Site

Werken met Office 365 en de mobiele telefoon

 • Office Hub op mobiele apparaten
 • Documenten bewerken en opslaan op je smartphone
 • E-mails verzenden en ontvangen

Resultaat

Deelnemers zijn na afloop van de praktijkgerichte training Office 365 Gevorderden op de hoogte van de geavanceerde mogelijkheden van Office 365. Na het volgen van deze training zijn deelnemers in het bezit van uitgebreide kennis om als Office 365 specialist binnen een organisatie gezien te worden.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor helpdeskmedewerkers en key-users die op een hoger niveau kennis willen opdoen van de mogelijkheden van Microsoft Office 365.

Voorkennis

Je beschikt over basiskennis van Office 365.

Werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier worden de persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht. Hierdoor is het mogelijk voor ExplainiT om een gedetailleerd afgestemde training Office 365 te verzorgen. Tevens is het mogelijk om sjablonen, bestanden en andere voorbeelden die gebruikt worden in het dagelijkse werk te integreren in de training Office 365. Hierdoor zal er een training ontstaan die nauw aansluit bij de situatie op de werkplek.

 

Businesscase

Benieuwd naar de ervaringen van andere organisaties? In samenwerking met Aveleijn hebben we een businesscase opgesteld voor de training Office 365 Gevorderden. In deze businesscase vertelt Aveleijn meer over de opdracht, de oplossing en het uiteindelijke resultaat. Bekijk de businesscase via de volgende link.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 779,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Office 365 Gevorderden?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Office 365 Gevorderden wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Office 365 Gevorderden een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.