Training Notuleren op de Laptop

Home  / Trainingen / Notuleren op de Laptop

In de training Notuleren op de Laptop leer je hoe je effectiever kunt notuleren met behulp van de laptop. Want goede notulen zijn hét middel om medewerkers tot actie aan te zetten en afspraken duidelijk vast te leggen. Bovendien kun je met notulen mensen motiveren en bedrijfsdoelstellingen realiseren.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Notuleren op de Laptop. Op basis van je intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • Opfris notuleren
  • PC gebruik
  • Tips en trucs in Microsoft Word
  • Notuleersjablonen en macro’s
  • Correct taalgebruik
  • Effectief aantekeningen maken.
  • Luisteren, opheldering vragen, samenvatten, formuleren.

Resultaat

Na de training kun je professionele notulen maken op de laptop. In een rol als notulist ben je in staat om te luisteren, te selecteren en te filteren. Tevens leer je effectiever je geheugen te gebruiken en weet je dit optimaal op een laptop toe te passen. Door effectiever en efficiënter met je laptop om te kunnen gaan, kun je je werk als notulist verbeteren.

Doelgroep

De training Notuleren op de Laptop is geschikt voor notulisten die regelmatig notuleren en deze vaardigheid willen uitbreiden met de mogelijkheden die de laptop biedt. De training Notuleren op de Laptop is een aanvulling op de reguliere training notuleren.

Voorkennis

Voor de training Notuleren op de Laptop dien je ervaring te hebben met notuleren.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training brengt ExplainiT je persoonlijke doelstellingen in kaart middels een intakeformulier. Gedurende de training ga je (naast enkele noodzakelijke, beknopte en theoretische inleidingen) actief aan de slag met zeer gerichte notuleer oefeningen op de laptop. Tijdens de training ga je daadwerkelijk notulen maken, die uiteraard uitvoerig met je besproken en geëvalueerd worden. Deze praktische manier van werken zorgt er voor dat je na de training Notuleren op de Laptop de theorie direct toe kunt passen binnen je werkzaamheden

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 499,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Notuleren op de Laptop?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Notuleren op de Laptop wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Notuleren op de Laptop een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.