Training Notuleren op de iPad

Home  / Trainingen / Notuleren op de iPad

Het notuleren met pen en papier wordt steeds vaker vervangen door notuleren op de iPad. De iPad is makkelijk mee te nemen en heeft verschillende functies die je in staat stellen om effectiever en efficiënter te werken. In deze training Notuleren op de iPad leer je te notuleren met behulp van de iPad en relevante apps.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Notuleren op de iPad. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • Opfris notuleren
  • iPad gebruik
  • Snel en doelgericht aantekeningen maken op de iPad
  • Leesbaar formuleren
  • Uitwerken van de notulen op de iPad
  • iPad applicaties gebruiken
  • Tips en trucs
  • Luistervaardigheden

Resultaat

Je bent in staat professionele notulen te maken van vergaderingen op je iPad. Je hebt inzicht in je rol als notulist. Je leert luisteren, selecteren en filteren. Je leert effectiever je geheugen te gebruiken. Je leert daarbij de iPad en relevante iPad apps effectief en efficiënt te gebruiken.

Doelgroep

De training is geschikt voor een ieder die regelmatig notuleert en deze vaardigheid wil uitbreiden met de mogelijkheden die de iPad biedt. De training Notuleren op de iPad is een aanvulling op de training Notuleren, het is echter geen vereiste dat de cursist de training notuleren heeft gevolgd.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training Notuleren op de iPad brengt ExplainiT je persoonlijke doelstellingen in kaart middels een intake. Gedurende de training ga je naast enkele noodzakelijke, beknopte en theoretische inleidingen actief aan de slag met zeer gerichte notuleer oefeningen. Tijdens de training Notuleren op de iPad ga je daadwerkelijk notulen maken, die uiteraard uitvoerig met je besproken en geëvalueerd worden. Deze praktische manier van werken zorgt er voor dat je na de training de theorie direct toe kunt passen op je werkzaamheden.

 

Optioneel inclusief iPad

Om de training te volgen dien je in het bezit te zijn van een iPad. Als je niet in het bezit bent van een iPad kan ExplainiT tegen een meerprijs zorgen voor een iPad. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 499,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Notuleren op de iPad?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Notuleren op de iPad wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Notuleren op de iPad een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.