Training NLP Vervolg

Home  / Trainingen / NLP Vervolg

Als mens hebben we overtuigingen over onszelf en de ander. Door de NLP (NeuroLinguïstisch Programmeren) technieken word je je bewust van je overtuigingen, ontdek je of ze nog steeds waar voor je zijn. Communiceren volgens NLP wil zeggen dat wij ons vooral richten op dat wat je wil bereiken. Daarbij gaan we er vanuit dat elk gedrag een positieve intentie heeft. En ieder mens mogelijkheden tot positieve verandering beschikbaar heeft.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training NLP Vervolg. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • NLP nader verklaard
  • De niveaus van communicatie
  • Basisveronderstellingen van NLP
  • De Disney Strategie
  • Emotioneel Intelligent
  • Overtuigingen

Resultaat

De training NLP Vervolg geeft je inzicht en hulpmiddelen bij vragen als:

  • Hoe bewust ben ik van mijn van eigen communicatie en het effect ervan op anderen?
  • Hoe effectief verloopt mijn communicatie met collega’s?
  • Hoe kan ik goed inspelen op verschillend gedrag?

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die de basisprincipes van NLP wil integreren in zijn dagelijkse bezigheden, nieuwsgierig is naar NLP, geen tijd meer wil verdoen met leuteren, op een kwalitatief goede, integere manier duidelijk en eerlijk wil zijn. Zeggen wat hij/zij bedoelt. Kortom: tijd en moeite sparen door helder en duidelijk te communiceren.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

 

Toepasbaarheid in de praktijk

Een gevleugelde uitspraak van Richard Bandler (medeoprichter NLP): “Het gaat er niet om wat je weet van NLP maar wat je er mee doet”. Van iedere deelnemer wordt verwacht dat het geleerde in de tussenliggende periodes veelvuldig wordt toegepast in de praktijk. Deelnemers geven ons terug dat zij na deze training: meer zelfvertrouwen hebben, positiever zijn, opener naar anderen en meer rust uitstralen. Voor de praktische toepasbaarheid krijgen wij van onze cursisten zelfs een 9.

Werkwijze

Voorafgaand aan de NLP training Vervolg vindt een intake plaats. Hierin worden je leerdoelen in kaart gebracht. Onder leiding van een ervaren communicatie trainer wordt onder meer gewerkt met ervaringsuitwisseling, individuele opdrachten en groepsopdrachten. Tijdens de training NLP Vervolg worden theorie en praktijk voortdurend afgewisseld. Er wordt een reeks van gevarieerde en praktijkgerichte oefeningen en rollenspelen uitgevoerd.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 1399,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training NLP Vervolg?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training NLP Vervolg wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training NLP Vervolg een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.