Training Migratie Office 365

Home  / Trainingen / Migratie Office 365

Microsoft Office 365 is het antwoord van Microsoft op de Cloud diensten. Het gebruik van Office 365 is op basis van de bekende Office applicaties in een online omgeving waarbij de gebruiker zijn bestanden in de “Cloud” op kan slaan. Steeds meer organisaties staan aan de vooravond van een Migratie naar Office 365. Overstappen op Office 365 brengt veranderingen met zich mee waardoor Office 365 ondersteuning noodzakelijk is. Na het volgen van de Office 365 Migratie Training is de gebruiker in staat om effectief en efficiënt te werken in Office 365.

Programma

ExplainiT hanteert als Office 365 specialist de volgende standaard onderwerpen voor de Migratie Office 365 training. Uit ervaring weten onze Office 365 consultants dat organisaties niet op een identieke manier met Office 365 werken. Daarom is het op basis van de intake mogelijk om het programma op je praktijksituatie omtrent de overstap naar Office 365 af te stemmen.

Kennismaking met Office 365 en het werken in de “Cloud”

 • Office 365 abonnementen
 • Navigatie tussen de verschillende applicaties
 • Instellingen en configuratie

Welke verschillende Office Web Apps zijn beschikbaar en hoe gebruik ik ze?

 • Email, Outlook Web App
 • Tekstverwerken, Word Web App
 • Spreadsheets, Excel Web App
 • Presenteren, PowerPoint Web App
 • Communiceren, Lync Web App

Werken met Office 365 en de mobiele telefoon

 • Office Hub op Windows Phone 7
 • Documenten bewerken en opslaan op uw smartphone
 • E-mails verzenden en ontvang en werken met SharePoint en Office 365
 • Navigeren in SharePoint
 • Werken met lijsten en bibliotheken
 • Integratie met Office

Resultaat

Staat jouw organisatie aan de vooravond van een organisatie brede overstap naar Office 365? Wil je alle medewerkers voorzien van de juiste Office 365 kennis om de Office 365 implementatie een succes te maken? En ben je daardoor op zoek naar Office 365 ondersteuning? Onze Office 365 consultants komen graag met je in contact om alle mogelijkheden rondom maatwerk floorwalking, planning & mobiele lokalen voor een Office 365 Migratie Training te bespreken. ExplainiT beschikt over diverse Office 365 consultants en wordt al jarenlang gezien als Office 365 specialist. In samenwerking met de klant ontwikkelen we een stappenplan voor de Migratie naar Office 365. De klant wordt volledig ontzorgd tijdens het complexe traject als gevolg van een Office 365 implementatie.

Doelgroep

De cursus Office 365 Migratie is geschikt voor (toekomstige) gebruikers van het pakket. Vaak vragen medewerkers, die nog onvoldoende bekend zijn met Office 365 zich af: “Hoe werkt Office 365?” De Office 365 Migratie Training is dan ook voor gebruikers, die op zoek zijn naar Microsoft Office 365 support en de meest voor de hand liggende mogelijkheden willen leren kennen en gebruiken.

Voorkennis

Voor de Migratie Office 365 Cursus is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier worden de persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht. Hierdoor is het mogelijk voor onze Office 365 consultants om een gedetailleerd afgestemde training Office 365 Migratie training te verzorgen. Tevens is het mogelijk om sjablonen, bestanden en andere voorbeelden die gebruikt worden in het dagelijkse werk te integreren in de cursus Office 365 Migratie. Hierdoor zal er een Migratie Office 365 training ontstaan die nauw aansluit bij de situatie op de werkplek.

Investering

De investering voor deze training bedraagt Op aanvraag per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw is mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de Migratie Office 365 training.

Planning

Ervaringen

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Migratie Office 365?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Migratie Office 365 wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Migratie Office 365 een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.