Microsoft Flow training

Microsoft Flow Training

Home  / Trainingen / Microsoft Flow

Ben jij er klaar voor om door de Microsoft Flow training te leren hoe je werkstromen (workflows) kunt automatiseren? Het programma Microsoft Flow, onderdeel van Office 365, stelt iedereen in staat om werkstromen te automatiseren van diverse applicaties waardoor er slimmer en efficiënter gewerkt kan worden. Een werkstroom zorgt ervoor dat een aantal handelingen automatisch achter elkaar worden uitgevoerd. Zo voorkom je door de Microsoft Flow training dat veelvoorkomende (tijdrovende) handelingen je iedere keer weer tijd en geld kosten. Doordat medewerkers werkstromen volgens dezelfde stappen uitvoeren levert het een organisatie consistent ingevoerde data op. Tijdens de Microsoft Flow training zul je leren dat je werkstromen kunt automatiseren en verbinden op het gebied van Office 365 applicaties, on-premise applicaties en web-based solutions. Voorbeelden van applicaties waarvoor je werkstromen kunt automatiseren en verbinden zijn SharePoint en OneDrive. Taken die je zoal kunt automatiseren met Microsoft Flow zijn: bestanden tussen twee services kopiëren/synchroniseren, e-mails versturen en leads vastleggen.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de Microsoft Flow training. Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? De ervaren trainingsadviseurs van ExplainiT ontwikkelen graag in samenspraak met jou een maatwerk trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Introductie
 • Wat is Microsoft Flow
 • Wat kun je met Microsoft Flow
 • Indeling van Microsoft Flow
 • Microsoft Flow gebruiken op je telefoon
Werken met flows
 • Nieuwe flows creëren
 • Flows op basis van een sjabloon creëren
 • Flows testen, aanpassen en/of verwijderen
 • Werken met triggers en acties
 • Flows delen
Microsoft Flow instellingen
 • Notificaties ontvangen
 • Werken met goedkeuringen
 • Dynamische content
 • Connectoren

Resultaat

Na afloop van de Microsoft Flow training ben je bekend met de basis van het programma. Je weet de weg te vinden in het programma en hoe je verschillende ‘flows’ kunt creëren, testen en bewerken. Tijdens de training ontdek je de voordelen van Microsoft Flow voor zowel jezelf als de organisatie. Je leert tot slot om Microsoft Flow optimaal in te stellen en te integreren met de applicaties waarmee je op dit moment werkt.

Doelgroep

De Microsoft Flow training is geschikt voor Office 365 gebruikers die nóg meer uit de mogelijkheden van Office 365 willen halen door gebruik te maken van Microsoft Flow. Uiteraard is de Microsoft Flow training ook geschikt voor iedereen die graag kennis wil maken met Microsoft Flow en geïnteresseerd is in het optimaliseren van werkstromen. Voor Microsoft Flow heb je geen programmeervaardigheden nodig. Voor beginners zijn er verschillende templates beschikbaar. Meer ervaren gebruikers kunnen direct beginnen met het ontwerpen van eigen flows.

Voorkennis

Voor de Microsoft Flow training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Voorafgaand aan de Microsoft Flow training vindt er een intake plaats. Hierin worden je persoonlijke leerdoelen voor de Microsoft Flow training in kaart gebracht. Onder leiding van een ervaren trainer leer je de praktische kant van het werken met Microsoft Flow kennen. Dit doe je aan de hand van trainingsmateriaal en praktische oefeningen. Verder geeft de trainer tijdens de Microsoft Flow training nuttige tips over het werken met het programma.

Investering

De investering voor de Microsoft Flow training bedraagt € 389,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele Microsoft Flow training hebt gevolgd, ontvang je na afloop het officiële ExplainiT certificaat “Microsoft Flow”.

Planning


Ervaringen

Janine Vroemens

Uiteindelijk een hele waardevolle dag gehad. Was me aan het oriënteren op de volledige mogelijkheden van Office 365. Dikke aanrader!

Ad Steenberg

Zeer praktische Microsoft Flow training, lekker veel zelf uitproberen met mogelijkheid tot stellen van vragen, in 1 dag tijd geleerd wat er allemaal mogelijk is en dat de mogelijkheden bijna oneindig zijn kan dit iedereen aanbevelen.

Peter de Ruiter

De Microsoft Flow training sluit goed aan op de praktijk ook veel mogelijkheden tot vragen en praktijkvoorbeelden. De trainer was altijd bereid om iets voor je uit te zoeken of je op het juiste spoor te zetten.

Dirk Hobbenschot

Prima cursus gehad. Kwam erachter dat ik veel handelingen kon automatiseren zonder dat ik daar diepe IT kennis voor nodig had. Om hier 1 dag aan te besteden levert me zeker wat op bij de werkgever.

Waarom je bij ExplainiT een optimaal leerrendement behaalt

ExplainiT, opgericht in 2001, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Maak je keuze uit verschillende data en trainingslocaties door heel Nederland. Schrijf je vervolgens in om de Microsoft Flow training te volgen.

Neem een optie

Met een optie kun je nog twee weken rustig nadenken of de Microsoft Flow training écht wat voor je is. Wij houden de optie vrijblijvend voor je vast!

Vraag een offerte aan

We stellen graag een maatwerkprogramma samen voor de Microsoft Flow training waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook de onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.