Training LinkedIn

Home  / Trainingen / LinkedIn

LinkedIn is een zakelijk online netwerk. Het is hét platform voor B2B-applicaties. In Nederland zijn er ruim 4 miljoen actieve gebruikers. Tijdens de training LinkedIn krijg je de handvatten aangereikt om er voor zorgen dat je bedrijf beter zichtbaar wordt in de markt en op het internet. Leg sneller contact met je doelgroep en haal meer uit dit medium door middel van deze training.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training LinkedIn. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

 • Hoe werkt LinkedIn?
 • Doel en functie
 • Taalgebruik
 • De voordelen voor mijn organisatie
 • Het opzetten van een compleet en professioneel profiel
 • Hoe wordt en blijft u zichtbaar?
 • Het vinden van de juiste zakelijke contacten
 • Welke groepen moet u gebruiken en hoe maakt u zelf een groep aan?
 • Het genereren van “leads”
 • Welke LinkedIn Applications zijn er en hoe deze in te zetten?
 • Het publiceren van events

Resultaat

In deze training LinkedIn leer je een zakelijk profiel op te zetten, dit vervolgens zichtbaar te maken voor de markt en daarna je netwerk uit te bouwen. Na het basis-gedeelte verdiepen we ons verder in dit sociale medium en leer je tijdens de training LinkedIn onder andere een LinkedIn groep op te zetten, applicaties in te zetten en hoe je gebeurtenissen (events) kunt publiceren. Na het volgen van deze training LinkedIn begrijp je hoe LinkedIn werkt en kun je er effectief gebruik van maken.

Doelgroep

De doelgroep voor de training LinkedIn zijn zakelijke gebruikers die effectief gebruik willen maken van LinkedIn.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training LinkedIn vindt een intake plaats. Hierin worden je persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht. Onder leiding van een ervaren trainer leer je de praktische kant van LinkedIn kennen. Er kunnen tijdens de training LinkedIn te allen tijde vragen gesteld worden, die de trainer dan zal beantwoorden. Tijdens de training LinkedIn geeft de trainer nuttige tips hoe professioneel om te gaan met LinkedIn.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 499,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training LinkedIn?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training LinkedIn wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training LinkedIn een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.