Training LinkedIn

LinkedIn is een zeer snel groeiend, zakelijk online netwerk. Het is hét platform voor B2B-applicaties. In Nederland zijn er ruim 4 miljoen gebruikers. Tijdens de training LinkedIn krijgt u de handvatten aangereikt om er voor zorgen dat uw bedrijf beter zichtbaar wordt in de markt en op het internet. Leg sneller contact met uw doelgroep en haal meer uit dit medium door middel van deze cursus.

Resultaat

In deze training LinkedIn leert u een zakelijk profiel op te zetten, dit vervolgens zichtbaar te maken voor de markt en daarna uw netwerk uit te bouwen. Na het basis-gedeelte verdiepen we ons verder in dit sociale medium en leert u tijdens de training LinkedIn onder andere een LinkedIn groep op te zetten, applicaties in te zetten en hoe u gebeurtenissen (events) kunt publiceren. Na het volgen van deze cursus begrijpt u LinkedIn en kunt u er effectief gebruik van maken.

Doelgroep

De doelgroep voor de training LinkedIn zijn zakelijke gebruikers die effectief gebruik willen maken van LinkedIn.

Trainingsinhoud

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training LinkedIn. Op basis van uw intake is het mogelijk om het programma op uw praktijksituatie af te stemmen.

 • Hoe werkt LinkedIn?
 • Doel en functie
 • Taalgebruik
 • De voordelen voor mijn organisatie
 • Het opzetten van een compleet en professioneel profiel
 • Hoe wordt en blijft u zichtbaar?
 • Het vinden van de juiste zakelijke contacten
 • Welke groepen moet u gebruiken en hoe maakt u zelf een groep aan?
 • Het genereren van “leads”
 • Welke LinkedIn Applications zijn er en hoe deze in te zetten?
 • Het publiceren van events

Werkwijze

Voorafgaand aan de training LinkedIn vindt een intake plaats. Hierin worden uw persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht. Onder leiding van een ervaren trainer leert u de praktische kant van LinkedIn kennen. Er kunnen tijdens de training LinkedIn te allen tijde vragen gesteld worden, die de trainer dan zal beantwoorden. Tijdens de training LinkedIn geeft de trainer nuttige tips hoe professioneel om te gaan met LinkedIn.

Investering

Groepstraining:
Voordelige groepsprijzen, korting tot 60% Ook maatwerk / in-company mogelijk
Duur: In overleg Neem contact op
Open inschrijving:
€ 499,- excl. btw / € 549,- btw vrij
incl. trainingsmateriaal en lunch, koffie/thee
Duur: 1 dag Inschrijven
Individueel:
Prijs in overleg Ook maatwerk / in-company mogelijk
Duur: In overleg Neem contact op

Trainingsrooster

Maak hier uw keuze voor een locatie en datum voor de Training LinkedIn. Geen geschikte data? Neem dan contact met ons op: 088 - 122 55 88

Trainingsvormen

ExplainiT hanteert verschillende vormen waarin trainingen worden aangeboden. Hieronder een omschrijving van de mogelijkheden.

 • Individuele training LinkedIn

  Bij een individuele cursus vindt er een 1-op-1 training plaats op de werkplek van de medewerker. De training LinkedIn zal plaatsvinden op tijden die de medewerker het beste uitkomt. De inhoud wordt in overleg met de medewerker vastgesteld. In de cursus LinkedIn worden de vragen van de medewerker volledig beantwoord en is er veel ruimte om vragen te stellen. De duur van een individuele training is vaak korter dan een groepstraining of open-inschrijving. Dit komt door de intensievere kennisoverdracht. Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige 1-op-1 prijzen.

 • Groepstraining LinkedIn

  Bij een groepstraining wordt in samenspraak met de klant de (maatwerk)training samengesteld. Hierbij is deze afgestemd op de behoefte van een specifieke doelgroep. Het is mogelijk om in een groepstraining bedrijfsspecifieke bestanden te behandelen. De trainingslocatie, trainingsdata en -tijden zijn variabel te bepalen. Bij de trainingen kan ExplainiT tevens een mobiel trainingslokaal inrichten op de locatie van de klant. Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige groepsprijzen, waarbij kortingen oplopen tot 60%.

 • Open-inschrijving training LinkedIn

  Bij de open-inschrijving staan trainingsinhoud, -data en -tijden vast. Medewerkers van verschillende bedrijven zijn bij deze training aanwezig. Inschrijving op een training via open-inschrijving is vanaf 1 persoon mogelijk. ExplainiT biedt de cursussen eens per 3 á 4 weken aan. Zie het trainingsrooster voor de data.