Training Leidinggeven Vervolg

Home  / Trainingen / Leidinggeven Vervolg

Heb je al ervaring als leidinggevende maar wil je graag groeien? Sterker voor je team staan? Je succes als leidinggevende hangt sterk af van je persoonlijke optreden. Hoe creëer je draagvlak? Hoe geef je praktisch leiding? De training Leidinggeven Vervolg start met een objectief beeld van jouw eigen stijl van leidinggeven, jouw kwaliteiten en valkuilen. De mogelijkheden om jouw effectiviteit als leidinggevende verder te verhogen worden in kaart gebracht. Vervolgens worden in groepsverband ervaringen uitgewisseld. Tot slot werk je individueel actief aan jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Leidinggeven Vervolg. Op basis van je intake is het mogelijk om het programma op jouw praktijksituatie af te stemmen.

  • Individueel assessment Praktijksimulaties
  • Test van leiderschapsstijlen
  • Jouw huidige versus jouw gewenste leiderschapsstijl
  • Ontwikkelpunten voor leidinggeven
  • Jouw waarden en drijfveren vertaald naar jouw persoonlijke leiderschapsstijl
  • Coaching, feedback, intervisie en zelfreflectie
  • Persoonlijk actieplan

Resultaat

Na het volgende van deze training sta je steviger in je schoenen. Je weet wanneer je jouw aandacht moet richten op aansturen of meewerken. Je communiceert doelgericht met jouw medewerkers, jouw collega’s en jouw eigen leidinggevenden. Je kunt jouw leiderschapsstijl aanpassen aan de verschillende behoeften van de medewerkers. Hierdoor kun je de medewerkers beter motiveren. Kortom: je kunt effectief leidinggeven.

Doelgroep

De training Leidinggeven Vervolg is bedoeld voor iedereen met meerdere jaren leidinggevende ervaring, die hun vaardigheden op het gebied van leidinggeven naar een hoger niveau willen brengen.

Voorkennis

Voor deze training wordt leidinggevende ervaring gevraagd.

Werkwijze

Deze training leidinggeven start met het in kaart brengen van jouw leiderschapsstijl, persoonlijkheid, kwaliteiten en ontwikkelpunten. In de training Leidinggeven Vervolg wordt actief geoefend met de voor jou belangrijke situaties via rollenspellen en gesprekken binnen de groep deelnemers. Onder leiding van een ervaren trainer ontwikkel je jezelf als leidinggevende.

 

Businesscase

Benieuwd naar de ervaringen van andere organisaties? In samenwerking met Bleckmann hebben we een businesscase opgesteld voor trainingen op het gebied van Leidinggeven. In deze businesscase vertelt Bleckmann meer over de opdracht, de oplossing en het uiteindelijke resultaat. Bekijk de businesscase via de volgende link.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 1399,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Leidinggeven Vervolg?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Leidinggeven Vervolg wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Leidinggeven Vervolg een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.