Training Leidinggeven op Afstand

Home  / Trainingen / Leidinggeven op Afstand

Het nieuwe werken leidt ertoe dat er niet meer op vaste locaties gewerkt wordt, maar vaker thuis, onderweg, of in het buitenland. Dit vraagt om een nieuwe vorm van leiding geven die op een groot vertrouwen in de werknemer is gebaseerd. Het gebruik van telefoon, e-mail en videoconferencing neemt een steeds grotere plek in. Maar hoe weet je nu zeker dat jouw medewerkers echt hun werk doen? Leer leidinggeven op afstand.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Leidinggeven op Afstand. Op basis van jouw intake is het mogelijk om het programma op jouw praktijksituatie af te stemmen.

  • Wat is het nieuwe werken?
  • Kenmerken coachend leiderschap
  • Loslaten en vertrouwen
  • Werken met Microsoft
  • Omgaan met telefoon, e-mail en video
  • De risico’s en tips over leidinggeven op afstand
  • Motiveren en inspireren

Resultaat

Aan het eind van de training heb je inzicht in de huidige situatie in jouw eigen organisatie, weet je hoe je kun aansturen en leidinggeven op afstand in een nieuwe vorm en heb je meer controle over jouw werknemers en processen.

Doelgroep

De training Leidinggeven op Afstand is bedoeld voor organisaties en managers die te maken hebben/krijgen met leidinggeven op afstand door de invoering van bijvoorbeeld het nieuwe werken.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

De training Leidinggeven aan professionals start met een intake om jouw leiderschapsstijl, persoonlijkheid, kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart te brengen. Onder leiding van een ervaren trainer leer je de praktische kant van Leidinggeven op Afstand kennen aan de hand van onder andere verschillende rollenspellen.

 

Businesscase

Benieuwd naar de ervaringen van andere organisaties? In samenwerking met Bleckmann hebben we een businesscase opgesteld voor trainingen op het gebied van Leidinggeven. In deze businesscase vertelt Bleckmann meer over de opdracht, de oplossing en het uiteindelijke resultaat. Bekijk de businesscase via de volgende link.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 899,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Leidinggeven op Afstand?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Leidinggeven op Afstand wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Leidinggeven op Afstand een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.