Training Leidinggeven Basis

Home  / Trainingen / Leidinggeven Basis

Zoekt je persoonlijke en gerichte feedback als leidinggevende? Heb je behoefte aan een analyse van jouw eigen kwaliteiten leidinggeven? Ben je op zoek naar verdieping in jouw werk? Dan is de training Leidinggeven Basis geschikt voor jou. De training Leidinggeven start met een objectief beeld van jouw eigen stijl van leidinggeven, jouw kwaliteiten en valkuilen. De mogelijkheden om je effectiviteit als leidinggevende verder te verhogen worden in kaart gebracht. Vervolgens wordt in groepsverband en individueel actief gewerkt aan jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten. Door de zeer waardevolle individuele feedback en oefeningen in deze training Leidinggeven groei je als leidinggevende en als mens.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Leidinggeven Basis. Op basis van je intake is het mogelijk om het programma op jouw praktijksituatie af te stemmen.

  • Stijlen van leidinggeven
  • Het aanpassen van jouw stijl van leidinggeven aan de omstandigheden, het team en de medewerkers
  • Het creëren van draagvlak door gerichte communicatie (informeren, onderhandelen, delegeren, inspireren en consulteren)
  • Het aansturen en motiveren van medewerkers
  • Leidinggeven aan groepen en teambuilding
  • Coaching en feedback
  • Gespreksvaardigheden
  • Persoonlijk actieplan

Resultaat

Na afloop van de training kun je verschillende stijlen van leidinggeven toepassen in de praktijk. Je leert hoe je draagvlak kunt creëren door effectieve communicatie. Je kunt de medewerkers motiveren en je kunt ze coachen om het beste uit zichzelf te halen. Je verkrijgt inzicht in jouw eigen rol en vaardigheden als leidinggevende. Je leert om een persoonlijk actieplan te maken om te groeien als leidinggevende.

Doelgroep

De training Leidinggeven Basis is geschikt voor iedereen die momenteel leidinggevende is en de vaardigheden wil verbeteren of voor degenen die in de toekomst leiding gaat geven.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

De training Leidinggeven start met een intake om jouw leiderschapsstijl, persoonlijkheid, kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart te brengen. In de training wordt actief geoefend met de voor jou belangrijke situaties via rollenspellen en gesprekken binnen de groep deelnemers. Tijdens training Leidinggeven sta je onder leiding van een ervaren trainer die je helpt bij jouw ontwikkeling als leidinggevende.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 1399,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw is mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning

Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Leidinggeven Basis?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Leidinggeven Basis wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Leidinggeven Basis een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.