Training Lean Six Sigma Champion

Home  / Trainingen / Lean Six Sigma Champion

De Lean Six Sigma methodiek combineert de Lean-methodiek en de Six Sigma-methodiek om vanuit vanuit de “Define, Measure, Analyze, Improve & Control (DMAIC)” structuur processen systematisch te innoveren. De kosten worden gereduceerd, de klanttevredenheid wordt verhoogd, en de doorlooptijd wordt verkort. Het speciale aan Lean Six Sigma is dat processen worden verbeterd door de mensen met de meeste kennis ervan: de eigen medewerkers van een organisatie. De training Lean Six Sigma Champion is een 2-daagse training speciaal voor leidinggevenden die aan de slag willen met Lean Six Sigma. In het begin van de training worden de basisbegrippen van Lean Six Sigma besproken. Daarna leer je over de rol van de leidinggevende m.b.t. Lean Six Sigma projecten. Het doel is om leidinggevenden voor te bereiden op Lean Six Sigma projecten.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Lean Six Sigma Champion. Op basis van je intake is het mogelijk om het programma op jouw praktijksituatie af te stemmen.

  • De Lean Six Sigma methode
  • Het besturen van een Lean Six Sigma organisatie
  • Motiveren van andere Belts
  • DMAIC structuur
  • Change management
  • Projecten analyseren

Resultaat

Na afloop van de training Lean Six Sigma Champion beschik je over de basiskennis van de Lean Six Sigma methodiek. Daarnaast weet je hoe je Yellow, Orange, Green en Black Belts moet motiveren en ondersteunen om het optimale resultaat uit een project te halen. Tevens kun je projecten in grote lijnen beoordelen om de haalbaarheid van deadlines vast te stellen.

Doelgroep

De training Lean Six Sigma Champion is geschikt voor leidinggevenden binnen een organisatie.

Voorkennis

Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training Lean Six Sigma Champion vindt er een intake plaats om jouw persoonlijke doelstellingen vast te stellen. Tijdens de training worden theorie en praktijk met elkaar afgewisseld en is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen van de andere cursisten.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 1799,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

De Lean Six Sigma trainingen van ExplainiT zijn geaccrediteerd door de International Association for Six Sigma Certification (IASSC). Voor de training Lean Six Sigma Champion zijn geen erkende examens ontwikkeld. Je ontvangt na afloop van de training Lean Six Sigma Champion het officiële ExplainiT certificaat “Lean Six Sigma Champion”.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Lean Six Sigma Champion?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Lean Six Sigma Champion wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Lean Six Sigma Champion een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.