Training iPad

Home  / Trainingen / iPad

De training iPad is bedoeld voor iedereen die tijdens zijn/haar werk gebruik maakt van een iPad. Tijdens deze training leer je de iPad als een professionele toepassing te gebruiken. Door deze training te volgen kun je de werkzaamheden met behulp van de iPad effectief en efficiënt uitvoeren.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training iPad. Op basis van je intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

 • Opstarten en eerste gebruik van de tablet
 • App Store, Market en iTunes
 • Safari en Mail
 • Office apps op de iPad
 • Voorbeelden van (zakelijke) apps voor je iPad, zoals Teamviewer etc.
 • Gebruik van Mail, Calendar, Contact-apps en beschikbare informatiediensten
 • De iPad als ondersteuning bij Het Nieuwe Werken
 • Oefeningen iPad in een professionele omgeving (vergaderingen, presentaties, seminar)
 • Het opslaan en plaatsen van bestanden op de iPad (iTunes, Dropbox, Webdav, etc.)
 • Synchroniseren van de iPad. Selecteren van bestanden om mee te nemen op de iPad
 • Inzet van de iPad als vervanger van de desktop/laptop

Resultaat

Na afloop van deze training weet je hoe je effectief werkt met de iPad. Je kent de meest uitgebreide functionaliteiten en bent in staat je werkzaamheden met behulp van de iPad slimmer en productiever te organiseren.

Doelgroep

De doelgroep voor de training iPad zijn gebruikers die het maximale rendement uit hun iPad willen halen in een zakelijk omgeving.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier worden je persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht en is het mogelijk een afgestemde training te verzorgen. De Appstore dient geïnstalleerd te zijn. Hierdoor is het mogelijk om apps, bestanden en andere voorbeelden die gebruikt worden in het dagelijkse werk te integreren in de iPad training. De training kan tegen meerprijs worden verzorgd inclusief iPad Air 16GB WiFi. Deze iPad is slechts 7,5 mm dun en weegt nog geen 500 gram. De kosten hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 389,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training iPad?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training iPad wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training iPad een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.