Training iPad en SharePoint

Home  / Trainingen / iPad en SharePoint

Door de toenemende populariteit van de iPad zien we dat medewerkers hun tablet die ze privé gebruiken ook steeds meer op hun werkplek willen gaan gebruiken. Eén van de omgevingen waarin veel wordt samengewerkt in organisaties, is het intranet. Veel van deze intranet omgevingen zijn gebaseerd op Microsoft SharePoint -technologie en we zien een toenemende vraag in het mobiel benaderbaar maken van zo’n SharePoint-omgeving. De training iPad en SharePoint belicht alle mogelijke manieren om het maximale rendement te halen uit de iPad in combinatie met SharePoint.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training iPad en SharePoint. Op basis van je intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • Korte intro iPad
  • DMS en SharePoint
  • SharePoint portal via de Safari browser
  • Apps en SharePoint
  • Office-documenten bewerken
  • Synchroniseren van gegevens
  • Werken in de SharePoint portal
  • Offline, wat nu?

Resultaat

Na het afronden van de training iPad en SharePoint haal je meer uit je intranet en het werken met de iPad. Waar je ook bent (thuis of onderweg), je kunt je documenten makkelijk terugvinden. Zelfs als je geen internetverbinding hebt, weet je hoe je de SharePoint lijsten kunt gebruiken.

Doelgroep

De doelgroep voor de training iPad en SharePoint zijn gebruikers die alles willen weten over de sterke oplossing om de SharePoint portal te benaderen met behulp van de iPad. Documenten benaderen, versiebeheer toepassen, SharePoint lijsten offline gebruiken etc.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier voor de training iPad en SharePoint worden je persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht en is het mogelijk voor ExplainiT om een gedetailleerd afgestemde training iPad en SharePoint te verzorgen. De tablet dient voor de training voorzien te zijn van de meest recente iOS update. Tijdens de training zullen er een aantal SharePoint specifieke apps gedownload worden, indien er al een bestaande verbinding is met je huidige SharePoint portal laat ons dit dan even weten. Het is mogelijk een iPad te ontvangen bij deze training tegen een meerprijs. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 489,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training iPad en SharePoint?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training iPad en SharePoint wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training iPad en SharePoint een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.