Training Introductie Social Media

Home  / Trainingen / Introductie Social Media

De opkomst van Social Media heeft een sterke invloed op het bedrijfsleven en is een belangrijk onderdeel geworden binnen marketingstrategieën. Om Social Media effectief en efficiënt in te zetten biedt ExplainiT deze training Introductie Social Media aan, vol met tips, trucs en handvatten. Met deze training Introductie Social Media leert u de Social Media (bijvoorbeeld LinkedIn, Twitter en Facebook) succesvol in de praktijk in te zetten voor zakelijk gebruik.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Introductie Social Media. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • Wat zijn Social Media?
  • Welke Social Media zijn er?
  • Wat is de impact van Social Media op het bedrijfsleven?
  • Waarvoor kunnen Social Media ingezet worden?
  • Wat is de doelgroep?
  • Social Media: de do’s en don’ts
  • De laatste Social Media trends
  • Social Media in de toekomst
  • Praktijkvoorbeelden

Resultaat

Na afloop van de cursus ken je de mogelijkheden van alle sociale netwerken. Je weet welke media kanalen interessant zijn voor jou en de organisatie. Je hebt na deze training inzicht in de voor- en nadelen ervan, en je kunt Social Media succesvol inzetten voor zakelijke doeleinden.

Doelgroep

De doelgroep voor de training Introductie Social Media bestaat uit organisaties die de kansen omtrent Social Media willen verkennen. Het is voor diegene die wil weten welke Social Media kanalen zij kunnen inzetten voor bepaalde doeleinden.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Voorafgaand aan de cursus voor bedrijven en instellingen vindt een intake plaats. Hierin worden je persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht. Onder leiding van een ervaren trainer leer je de praktische en zakelijke kant van de Social Media kennen. Er kunnen tijdens de training te allen tijde vragen gesteld worden, die deze trainer dan zal beantwoorden. Verder geeft de trainer nuttige tips over hoe professioneel om te gaan met Social Media.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 499,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Introductie Social Media?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Introductie Social Media wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Introductie Social Media een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.