Training Hoe Haal Je Meer Uit Je Team

Home  / Trainingen / Hoe Haal Je Meer Uit Je Team

Werknemers op de arbeidsvloer zijn allemaal anders, toch moeten zij goed kunnen samenwerken. Voor de manager de schone taak om teams samen te stellen die goed functioneren. Het is van belang dat de manager de werknemers kent en weet wat ieders sterke en zwakke punten zijn. Uiteindelijk moet het team zo afgestemd worden dat ieders sterke punten naar voren komen zodat er optimaal gepresteerd wordt. Hoe je dit precies moet aanpakken leert je in de training Hoe Haal Je Meer Uit Je Team.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Hoe Haal Je Meer Uit Je Team. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • Jouw rol als manager
  • Hoe herken je sterke en zwakke punten van werknemers
  • Groepsdynamica
  • Interveniëren
  • Motivatie technieken
  • Omgaan met weerstand
  • Vergroten betrokkenheid
  • Een effectief teamoverleg

Resultaat

Na afloop van de training kun je het maximale uit je team halen zodat de bedrijfsprestaties omhoog gaan.

Doelgroep

De training Hoe Haal Je Meer Uit Je Team is bedoeld voor alle managers die leidinggeven aan een team.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training Hoe Haal Je Meer Uit Je Team bieden wij jou de mogelijkheid om een intakeformulier in te vullen. Op het intakeformulier geef je aan wat je leerdoelen en wensen zijn. Op deze manier is het voor de trainers mogelijk de training hierop aan te passen, zodat deze perfect aansluit op de leerdoelen en wensen van de cursist.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 499,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Hoe Haal Je Meer Uit Je Team?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Hoe Haal Je Meer Uit Je Team wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Hoe Haal Je Meer Uit Je Team een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.