Training Get It Done

Home  / Trainingen / Get It Done

Als je je werk zonder teveel stress en toch slim en praktisch wilt kunnen uitvoeren moet je effectief kunnen werken. Effectiviteit gaat over “het beste uit jezelf halen”. Hoe ontsnap je aan de drukte van de dag? Hoe zorg je dat je zo productief mogelijk bent? Hoe ga je met een ‘opgeruimd’ hoofd naar huis? In deze training leer je: doelen halen, focus in je werk leggen, omgaan met stress en effectief e-mailing; vaardigheden die jou elke dag voordeel bieden.

Programma

ExplainIT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Get It Done. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • De uitdaging voor werknemers
  • De kunst van het maken van keuzes
  • Doelen stellen
  • Effectief werken vertaald naar Outlook
  • Omgaan met afleidingen
  • Controle en overzicht in je werk
  • Doe één ding tegelijk (focus je)
  • Iedere dag je Postvak In leeg
  • Eerstvolgende actie
  • Persoonlijk actieplan

Resultaat

Na deze training Get It Done begrijp je hoe je effectief doelen stelt en behaalt in je werk. Je leert om te gaan met verstoringen. Je gaat effectiever om het stellen van prioriteiten. Je beschikt over de benodigde vaardigheden om je werkzaamheden en email te organiseren. Je houdt zowel dagelijks als wekelijks zicht op je doelen. Je bereikt meer resultaten met minder stress tijdens je werk.

Doelgroep

Voor werknemers die meer controle en overzicht willen in hun dagelijks werk. Werknemers die veel met afleiding te maken en die merken dat ze daardoor niet altijd aan hun werkzaamheden toekomen. Deze training Get It Done biedt je alle inzicht en praktische vaardigheden waarmee je het verschil kunt maken.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training Get It Done vindt een intake plaats. Op basis hiervan stel je je persoonlijke doelstellingen vast. Onder leiding van een ervaren trainer wordt veel en actief geoefend. Naast het leggen van een theoretische basis, werk je actief aan het verbeteren van je effectiviteit door praktijkgerichte oefeningen. Je krijgt gerichte feedback op je werkwijze. Door onder meer het inbrengen van eigen werksituaties, wordt de training gericht op de eigen dagelijkse praktijk. Als afsluiting stel je een persoonlijk actieplan op, dat jou ondersteunt bij het toepassen van het geleerde in eigen werkzaamheden.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 999,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Get It Done?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Get It Done wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Get It Done een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.