Training Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek

Home  / Trainingen / Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek

De training Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek, verbetert de prestaties van je medewerkers. Je weet immers dat medewerkers het verschil maken voor succes en dat de plannings-, functionerings-, en beoordelingsgesprekken daarbij goed kunnen helpen. Maar hoe kunt je je medewerkers op een respectvolle manier aanspreken op verbeterpunten? Hoe kun je met deze gesprekken de motivatie van medewerkers verhogen?

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

 • Verschillen tussen functionerings- en beoordelingsgesprekken
 • Doel van het gesprek
 • Verwachtingen van u en uw medewerkers
 • Structuur en opbouw van het gesprek
 • Effectieve communicatie met uw medewerkers
 • Motivatie van uw medewerkers
 • Analyse van het functioneren
 • Medewerkers respectvol aanspreken
 • Coachingsvaardigheden en gesprekstechnieken
 • Het maken van complimenten
 • Persoonlijk actieplan

Resultaat

Na de training Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek ben je in staat op een professionele wijze functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren. Je weet de juiste selectiecriteria te hanteren en je hebt inzicht in de opbouw van een functioneringsgesprek. Je gebruikt daarbij professionele interviewtechnieken.

Doelgroep

Voor leidinggevenden die functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren en P&O-medewerkers die inzicht willen krijgen in de verschillende aspecten van deze personeelsgesprekken. Je wilt werken aan je luister-, vraag- en gespreksvaardigheden en inzicht verkrijgen in de verschillende technieken. Dan is deze training Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek iets voor jou!

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Aan de training Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek gaat een intake vooraf. Onder leiding van een ervaren trainer leer je op interactieve wijze functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren. Op de eerste dag ligt de nadruk op effectieve communicatie en de juiste opbouw van de gesprekken. Op de tweede dag ligt de nadruk op coaching en motivatie. In de training Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek wordt aangesloten bij uw eigen werksituatie. Door middel van vele praktijkoefeningen, cases en rollenspelen wordt steeds een koppeling tussen theorie en praktijk gemaakt.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 899,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Functioneringsgesprek en Beoordelingsgesprek een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.