Training Feedback Geven en Ontvangen

Home  / Trainingen / Feedback Geven en Ontvangen

Openheid, vertrouwen en het elkaar durven aanspreken op houding en gedrag spelen een belangrijke rol in alle teams en organisaties. Het geven en ontvangen van Feedback Geven en Ontvangen is hier een belangrijk onderdeel van. In de training Feedback Geven en Ontvangen leer je om op de juiste manier feedback te geven zodat een ander er ook echt wat aan heeft. Ook leer je op een constructieve wijze om te gaan met feedback van een ander.

Programma

ExplainiT hanteert onderstaande onderwerpen voor de training Feedback Geven en Ontvangen. Op basis van je persoonlijke intake is het mogelijk om het programma op je eigen praktijksituatie af te stemmen.

Wat is Feedback

 • Doelen van Feedback
 • Vuistregels voor het geven en ontvangen van feedback

Communicatieve vaardigheden

 • Communicatieregels
 • Bewustzijn van eigen communicatiestijl, houding en gedrag
 • Reflectieve vaardigheden
 • Omgaan met weerstand en emotie
 • Belemmerende overtuigingen

Praktijksituaties en -voorbeelden

 • Koppeling met de praktijk
 • Persoonlijk actieplan

Resultaat

 • Je kan feedback geven op een opbouwende en respectvolle wijze
 • Je bent in staat feedback als onderdeel van je dagelijks werk toe te passen
 • Je hebt beter inzicht in je eigen houding en gedrag en in het gedrag van anderen
 • Je kunt feedback formuleren volgens de juiste communicatieregels
 • Je ziet het krijgen van feedback als kans voor verbetering en groei
 • Je bent in staat door middel van feedback constructieve relaties op te bouwen

Doelgroep

Iedereen die zijn of haar feedback vaardigheden wil verbeteren en zijn of haar samenwerking met anderen wil versterken.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Onder inspirerende leiding van een ervaren trainer leer je op aansprekende en interactieve wijze hoe je feedback behoort te geven en te ontvangen. In de training is er veel aandacht aan het vertalen van de verworven inzichten naar de eigen werksituatie. Actuele praktijkvraagstukken en opdrachten vormen de kern van de training Feedback Geven en Ontvangen.

Naast dat je als deelnemer en team technieken, theoretische handvatten, inzichten en tips krijgt aangereikt, besteden wij tijdens onze trainingen veel aandacht aan het vergroten van je persoonlijke kennis- en vaardigheidsniveau. De trainer/coach zorgt voor een veilig leerklimaat, een prettige sfeer en een goede dynamiek wat persoonlijke zelfreflectie en een optimaal leerproces stimuleert en vergroot.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 499,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Feedback Geven en Ontvangen?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Feedback Geven en Ontvangen wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Feedback Geven en Ontvangen een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.