Training Excel Macro's en Koppelingen

Home  / Trainingen / Excel Macro's en Koppelingen

Microsoft Excel is het programma dat wordt gebruikt om data te analyseren en te verwerken in bruikbare informatie. In het gebruik van Excel moet vaak dezelfde handeling meerdere keren worden uitgevoerd, dit kost veel tijd. Gelukkig kunnen veel van deze handelingen geautomatiseerd worden met behulp van macro’s. In deze training leer je macro’s begrijpen en opzetten, waarmee handelingen aanzienlijk verminderd worden. In de training Excel Macro’s en Koppelingen ga je hiermee aan de slag. Daarnaast leer je in deze training Excel te koppelen met andere Office-software zoals Word, Access en PowerPoint.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Excel Vervolg: Macro’s en Koppelingen. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

 • Geavanceerde opmaakmogelijkheden
 • Opmaak met formules
 • Koppelingen
 • Dynamische koppelingen met Word en PowerPoint
 • Geavanceerde grafieken
 • Samenwerken met Excel
 • Macro’s
  • Tabblad Ontwikkelaars zichtbaar maken
  • Verschil tussen Absoluut en Relatief
  • Testen
  • Wijzigen
  • Opslaan
  • Knop maken om de macro uit te voeren

Resultaat

Na afloop van de training kun je in Excel werken met macro’s en koppelingen.

Doelgroep

Deze Excel training is geschikt voor gebruikers van het programma Excel, die effectiever met Excel willen werken door middel van macro’s en koppelingen met Word en PowerPoint.

Voorkennis

Om deze training te volgen moet je beschikken over voorkennis op het niveau van de training Excel basis. Je kunt bijvoorbeeld getallen invoeren, eenvoudige berekeningen maken en delen van werkbladen afdrukken. Beschik je nog niet even deze kennis? Volg dan onze basis training Excel.

Werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier voor de training Excel Vervolg worden de persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht en is het mogelijk voor ExplainiT om een gedetailleerd afgestemde training Excel Vervolg te verzorgen. Tevens is het mogelijk om sjablonen, bestanden en andere voorbeelden die gebruikt worden in het dagelijkse werk te integreren in de training Excel Vervolg. Hierdoor zal er een training Excel Vervolg ontstaan die nauw aansluit bij de situatie op de werkplek.

 

Office versies

Deze training kan gegeven worden in de Microsoft Office versies 2010, 2013, 2016 en 2019. Weet je niet zeker met welke versie je werkt? Neem contact met ons op en wij helpen je graag op weg.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 389,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Excel Macro's en Koppelingen?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Excel Macro's en Koppelingen wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Excel Macro's en Koppelingen een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.