Training Digitaal Archiveren

Home  / Trainingen / Digitaal Archiveren

Gaat je organisatie over op digitaal archiveren of is je organisatie onlangs overgegaan? Het digitaliseren van documenten is al lang niet zo ingewikkeld meer, echter het ontwikkelen van een vaste structuur en alles kunnen terugvinden is een stuk lastiger. Door een gestructureerde werkomgeving kun je documenten sneller terug vinden. Het kan zorgen voor effectiever en efficiënter werken. Je leert het allemaal in onze training Digitaal Archiveren.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Digitaal Archiveren. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • Wat is het doel en de functie van digitaal archiveren?
  • Voor- en nadelen digitaal archiveren
  • De rol van informatievoorziening
  • Aanleiding voor digitaal archiveren
  • Documenten; verschijningsvormen, status en werkstromen
  • Structuren van archiveren
  • Praktijkvoorbeelden

Resultaat

Na afloop van de training Digitaal Archiveren heb je een vaste archiveer-structuur voor jezelf ontwikkeld, je maakt gebruik van een efficiënte mappenstructuur en weet logische benamingen aan de documenten te geven. Tevens ben je op de hoogte van de wetgeving en standaarden omtrent digitaal archiveren.

Doelgroep

Voor medewerkers die te maken krijgen/hebben met digitaal archiveren en dat op een effectieve en efficiënte manier willen doen.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier worden de persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht en is het mogelijk voor ExplainiT om een gedetailleerd afgestemde training te verzorgen. Onder inspirerende leiding van een ervaren trainer leer je de praktische kant van digitaal archiveren, aan de hand van diverse praktijksituaties.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 339,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Digitaal Archiveren?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Digitaal Archiveren wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Digitaal Archiveren een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.