Training Coaching Projectmanagers

Home  / Trainingen / Coaching Projectmanagers

Je hebt persoonlijke ondersteuning nodig bij de uitvoer van je projecten. De beste oplossing hiervoor is om coaching te vragen bij je persoonlijke projecten. ExplainiT biedt hierom de training Coaching Projectmanagers met haar ervaren coaches.

Programma

Voor de meeste mensen is het volgen van een training Projectmanagement voldoende om verder zelfstandig projecten te leiden. Toch gebeurt het dat na enige tijd nieuwe vragen rijzen en dat er behoefte aan coaching ontstaat. Het coachingstraject is op individuele basis. Het traject start met een intake. De invulling van het traject zal geheel in samenspraak gebeuren.

Resultaat

De resultaten van de training Coaching Projectmanagers zijn volledig afhankelijk van de leerdoelen van de cursist. Voorafgaand aan het coachingsproces vindt een intake plaats. Hierin worden je persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht. In overleg wordt vastgesteld wat de te verwachten resultaten van de training zullen zijn.

Doelgroep

Voor zowel ervaren als junior projectmanagers die zich willen ontwikkelen in het managen van grote projecten, veranderprocessen of programma’s.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Voorafgaand aan het coachingsproces vindt een intake plaats. Hierin worden je persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht. Onder leiding van een ervaren coach word je je tijdens dit interactieve coachingsproces ervan bewust wat projectmatig werken inhoudt. Theorieën, modellen en concepten worden afgewisseld met praktijkopdrachten, oefeningen en discussies. Door onder meer het inbrengen van een eigen project, wordt de coaching gericht op de eigen dagelijkse praktijk. Aan het eind van het coachingsproces stel je een persoonlijk actieplan op.

Investering

De investering voor deze training bedraagt Op aanvraag per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Coaching Projectmanagers?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Coaching Projectmanagers wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Coaching Projectmanagers een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.