Training Business Process Management (BPM)

Home  / Trainingen / Business Process Management (BPM)

De uitgebreide training Business Process Management (BPM) biedt zowel inzicht in de theorie als in ervaringen uit de praktijk. Je leert processen ontwerpen, implementeren en verbeteren en meetindicatoren definiëren waardoor je de voortgang van het proces kan bewaken en verbeteren. Na de training Business Process Management (BPM) weet je hoe je processen efficiënt inricht zodat klant en organisatie er beter van worden.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Business Process Management. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

  • Business drivers
  • Flowcharts
  • Procesmodellering
  • SOA
  • Six Sigma/BPR/TQM/Lean

Tevens leer je andere BPM-methodieken en de implementatie van een BPM project binnen je organisatie. Je maakt kennis met internationale best practices tijdens de training Business Process Management (BPM).

Resultaat

Met de training Business Process Management (BPM) krijg je inzicht in:

  • Procesmanagement en de proces-managementmodellen
  • Hoe je organisatiedoelstellingen (met je team) kunt bereiken
  • Het definiëren van indicatoren waarmee je procesproblemen kunt opsporen
  • De samenhang tussen processen binnen en buiten de eigen organisatie
  • Hoe je de organisatie kunt adviseren over herinrichting, motiveren en overtuigen.

Doelgroep

De training Business Process Management (BPM) is onder andere interessant voor: business managers, business consultants, IT professionals, IT managers, consultants van leveranciers en implementatiepartners.

Voorkennis

Een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau is vereist. Daarnaast is het aan te raden om ten minste twee jaar werkervaring te hebben.

Werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier worden de persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht voor de training Business Process Management (BPM). Onder inspirerende leiding van een ervaren trainer leer je je talenten optimaal te benutten. De training kent een zeer praktische aanpak. Naast korte theoretische beschouwingen wordt er veel gewerkt met praktische oefeningen en situaties. Iedere deelnemer vult voorafgaand aan de training een vragenlijst in. Hiermee wordt de deelnemer ertoe aangezet om leerdoelen te formuleren en voorbeeldsituaties te bedenken.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 2399,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Business Process Management (BPM)?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Business Process Management (BPM) wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Business Process Management (BPM) een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.