Training Beïnvloeden Zonder Macht

Home  / Trainingen / Beïnvloeden Zonder Macht

Een goed plan heeft enthousiaste mensen nodig. Leer met de training Beïnvloeden Zonder Macht hoe je macht kunt uitoefenen en mensen kunt beïnvloeden. Beïnvloeden heeft alles te maken met communicatie. Het is van belang dat je mogelijkheden ziet en een gezamenlijk draagvlak creëert.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Beïnvloeden Zonder Macht. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

 • Wat is beïnvloeden zonder macht?
 • Verschillende stijlen
 • Hoe ziet mijn eigen stijl er uit?
 • Hoe maak ik contact met anderen?
 • Op welke manier kan ik anderen aansturen?
 • Macht en invloed, alternatieven en activatie
 • Rollenspellen
 • Mijn referentiekader
 • Actief luisteren
 • Effectief spreken
 • Schriftelijk communiceren
 • Interne en externe ruis
 • Reflectieverslag

Resultaat

Na afloop van de training Beïnvloeden Zonder Macht weet je hoe je effectief je gesprekspartner kunt beïnvloeden, hoe je patronen kunt doorbreken en nieuwe gedragingen van je gesprekspartners kunt bewerkstelligen. Ook krijg je inzicht in verschillende vormen van interactie tussen personen.

Doelgroep

Iedereen die te maken heeft met aansturing en/of verantwoordelijk is voor het verwezenlijken van (organisatie)doelen heeft belang bij deze training Beïnvloeden Zonder Macht.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

De training start met een schriftelijke intake, waarin je je persoonlijke doelstellingen aangeeft. Tijdens de bijeenkomsten wissel je ervaringen uit met medecursisten en de trainer. Opdrachten en rollenspelen worden op individueel niveau zorgvuldig geanalyseerd. Je gaat in deze praktijkgerichte training Beïnvloeden Zonder Macht concreet aan de slag met diverse oefeningen. Onder leiding van een zeer ervaren coach wordt veel en actief geoefend, zodat je de coachings-/feedbacktechnieken goed leert beheersen. Als deelnemer word je gestimuleerd om, tussen de bijeenkomsten door, het geleerde in praktijk te brengen.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 899,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Beïnvloeden Zonder Macht?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Beïnvloeden Zonder Macht wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Beïnvloeden Zonder Macht een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.