Training Adobe Photoshop Vervolg

Home  / Trainingen / Adobe Photoshop Vervolg

De training Adobe Photoshop Vervolg is voor iedereen, die bekend wil worden met de meest geavanceerde mogelijkheden van het programma. Adobe Photoshop is ’s werelds meest geavanceerde programma voor het bewerken van foto’s en ander digitaal beeldmateriaal. Het programma is beschikbaar voor zowel macOS als Windows. Miljoenen ontwerpers, fotografen en kunstenaars over de hele wereld maken gebruik van Adobe Photoshop. Je leert tijdens de training hoe je Photoshop volledig naar je hand zet. De meest complexe tools van het programma zullen je helpen om prachtige foto’s, afbeeldingen en ontwerpen te creëren en aan te passen.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Adobe Photoshop Vervolg. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

Documentinstellingen

 • Instellingen vooraf
 • Voorkeursinstellingen
 • Handelingen voor veelvoorkomende acties
 • Integratie met andere Adobe software

Beelden gebruiken

 • RAW-bestanden filteren/verwerken
 • Beoordelen
 • Nauwkeurig uitsnijden

Geavanceerd werken met lagen

 • Beelden vrijstaand maken
 • Laagcomposities
 • Uitknipmaskers
 • Slimme objecten

Selecties

 • Alfakanalen
 • Geavanceerde selecties

Corrigeren

 • Met aanpassingslagen
 • Kleurcorrectie op afzonderlijke kleuren
 • Omkleuren van beelden
 • Exporteren
 • Printen

Resultaat

Na afloop van de training Adobe Photoshop Vervolg ben je bekend met de meest geavanceerde mogelijkheden van het programma. Je zult in staat zijn om als een professional beeldmateriaal te bewerken. O.a. geavanceerde correctiemogelijkheden, laagfuncties en de integratie met andere Adobe software zal uitgebreid worden behandeld.

Doelgroep

De training Adobe Photoshop Vervolg is bedoeld voor gebruikers van het programma, die het basisniveau zijn ontstegen. Voorbeelden van functies waarbij geavanceerde Photoshop kennis uitstekend van pas komt zijn webdesigners, (professionele) fotografen, marketeers, en communicatiemedewerkers.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training Adobe Photoshop Vervolg bieden wij de cursist de mogelijkheid om een intakeformulier in te vullen. Door het intakeformulier krijgt ExplainiT een duidelijk beeld van de leerdoelen en wensen van de cursist. Vervolgens is het voor de trainer mogelijk om de training hierop aan te passen, zodat deze perfect aansluit op de leerdoelen en wensen van de cursist.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 879,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Adobe Photoshop Vervolg?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Adobe Photoshop Vervolg wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Adobe Photoshop Vervolg een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.