Training Adobe InDesign Vervolg

Home  / Trainingen / Adobe InDesign Vervolg

Werk je inmiddels al met Adobe InDesign, maar zou je nog veel meer uit het programma willen halen? De training Adobe Indesign Vervolg is geschikt voor DTP’ers, grafisch ontwerpers en andere gebruikers die gebruik willen maken van de gevorderde creatieve mogelijkheden van het programma. Adobe InDesign is het meest gebruikte desktop publishing-programma (DTP) voor het opmaken van bijvoorbeeld pagina’s voor drukwerk en digitale publicaties. Het digitaal grafisch ontwerpen is een vaardigheid waar iedere communicatieprofessional over dient te beschikken in de hedendaagse digitale samenleving. Tijdens de training leer je werken met nieuwe gereedschappen en geavanceerde functies die je nog efficiënter zullen laten werken.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Adobe InDesign Vervolg. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

Werkruimte

 • Sneltoetsen
 • Sjabloondocumenten
 • Voorkeuren

Typografie

 • Tekenstijlen
 • Geneste stijlen
 • Zoek- en veranderfuncties
 • Secties maken

Vormgeving

 • Objectstijlen
 • Automatische layouts
 • Afbeeldingen vervangen/bewerken
 • Tabel als opmaakfunctie
 • Tabelstijlen

Afronding

 • Tekst indexeren/plaatsen
 • Printinstellingen
 • Voorinstellingen
 • Exporteren

Resultaat

Na afloop van de training Adobe InDesign Vervolg ben je volledig op de hoogte van de meest geavanceerde mogelijkheden van het programma. Daarnaast leer je om efficiënt te werken. Je zult merken dat je veel sneller kunt werken terwijl de creatieve mogelijkheden enorm toenemen.

Doelgroep

De training Adobe InDesign Vervolg is o.a. geschikt voor DTP’ers, grafisch ontwerpers en communicatiespecialisten die creatiever en efficiënter met het programma willen werken. De training is bij uitstek geschikt voor mensen die al ervaring hebben met Adobe InDesign en meer uit het programma willen halen dan alleen de basisfuncties. Deelnemers aan de training Adobe InDesign Vervolg zullen in staat zijn om het programma voor specifieke doeleinden te gebruiken die om een hoog gebruikersniveau vragen.

Voorkennis

Deelnemers aan de training Adobe InDesign Vervolg worden geacht om tenminste over de basiskennis van het programma te beschikken. Deze basiskennis kan door ervaring zijn opgedaan of middels de training Adobe InDesign Basis.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training Adobe InDesign Vervolg bieden wij de cursist de mogelijkheid om een intakeformulier in te vullen. Door het intakeformulier krijgt ExplainiT een duidelijk beeld van de leerdoelen en wensen van de cursist. Vervolgens is het voor de trainer mogelijk om de training hierop aan te passen, zodat deze perfect aansluit op de leerdoelen en wensen van de cursist.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 879,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Adobe InDesign Vervolg?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Adobe InDesign Vervolg wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Adobe InDesign Vervolg een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.