Training Adobe Illustrator Vervolg

Home  / Trainingen / Adobe Illustrator Vervolg

Adobe Illustrator CC is een software dat wordt gebruikt voor het creëren van logo’s, pictogrammen, schetsen, typografie en andere vectorillustraties. Grafisch ontwerpers, technisch tekenaars, DTP-ers en illustratoren over de hele wereld maken veelvuldig gebruik van het programma. Adobe Illustrator CC is onderdeel van Adobe CC en biedt precisie en kracht met geavanceerde tekengereedschappen. Daarnaast bevat Adobe Illustrator CC diverse tijdbesparende functies. Personen die de praktijkgerichte training Adobe Illustrator CC Vervolg gaan volgen leren om op een professionele manier om te gaan met de geavanceerde mogelijkheden van het programma. De training is noodzakelijk voor gebruikers van Adobe Illustrator CC om alles uit de uitgebreide functionaliteiten van het programma te halen.

Programma

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Adobe Illustrator Vervolg. Op basis van de intake is het mogelijk om het programma op je praktijksituatie af te stemmen.

Aan de slag

 • Snelle rondleiding door het programma
 • Programma updates

Tekenen

 • Met penselen
 • Intelligente hulplijnen
 • Geavanceerd werken met kleuren
 • Werken met symbolen
 • Tekenen in perspectief

Paden

 • Samengestelde paden
 • Pathfinder
 • Padtekst
 • (Geneste) sub-lagen

Geavanceerde functies

 • Vectorafbeeldingen gebruiken voor het web
 • 3D-functies
 • Maskers
 • Verloopnetten
 • Typografie

Resultaat

Na afloop van de training Adobe Illustrator CC Vervolg ben je bekend met de geavanceerde functionaliteiten van Adobe Illustrator CC. Na het volgen van de training kun je o.a. zelf vector-georiënteerde illustraties creëren en aanpassen. De opgedane kennis tijdens de training zal direct in de praktijk toepasbaar zijn.

Doelgroep

De training Adobe Illustrator CC Vervolg is speciaal ontwikkeld voor personen die behoefte hebben aan professionele vaardigheden voor het programma. Dit kunnen personen zijn die functies beleden als grafisch ontwerper, webdesigner, illustratoren, animatoren, architecten, marketing-medewerkers en communicatie-medewerkers.

Voorkennis

Enige voorkennis van Adobe Illustrator CC is een pré. De cursus Adobe Illustrator Basis is daarvoor uitermate geschikt. Daarnaast kan het zijn dat je door ervaring met het programma al over voldoende voorkennis beschikt.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training Adobe Illustrator Vervolg bieden wij de cursist de mogelijkheid om een intakeformulier in te vullen. Door het intakeformulier krijgt ExplainiT een duidelijk beeld van de leerdoelen en wensen van de cursist. Vervolgens is het voor de trainer mogelijk om de training hierop aan te passen, zodat deze perfect aansluit op de leerdoelen en wensen van de cursist.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 879,- per persoon.
Bovengenoemde prijs is een all-in prijs, inclusief
trainingsmateriaal
lunch
koffie, thee en water

De investering is excl. btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval vragen wij 10% opslag bovenop de investeringsprijs.
Lees meer over de btw-vrij regeling van ExplainiT

De factuur van deze training wordt na afloop van de training verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Examen & Certificering

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Planning


Ervaringen

Aveleijn

“Ik zou ExplainiT zeker aanbevelen, omdat het een heel prettige partij is om mee samen te werken en het zijn afspraken nakomt. Als door onvoorziene omstandigheden afspraken niet nagekomen kunnen worden, dan wordt er samen gekeken naar alternatieve mogelijkheden. De trainers van ExplainiT zijn vriendelijk, kundig en bereid om feedback ter harte te nemen.”

Bleckmann

“Trainingen van ExplainiT matchen altijd met onze verwachtingen. Onze medewerkers leren veel tijdens de trainingen. Daardoor krijgen we veel positieve reacties uit de evaluaties.”

Enexis

“We zouden ExplainiT aanbevelen bij andere organisaties voor ICT (migratie) trainingen. ExplainiT is een flexibele partner en je weet precies wat je kunt verwachten. Dat is als klant prettig. Zeker bij grote projecten.”

Wat maakt ExplainiT uniek?

ExplainiT, opgericht in 2000, heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche. Onze trainers beschikken altijd over praktijkervaring en de training zal gericht zijn op jouw praktijksituatie voor een optimaal rendement. ExplainiT erkent het belang van constant ontwikkelen en zorgt daarom dat haar medewerkers en trainers altijd over up-to-date expertise beschikken. Daarnaast maakt ExplainiT gebruik van efficiënte en innovatieve leervormen.

Zet de stap naar een wendbare organisatie

Schrijf je in

Helemaal klaar om meer te leren over de training Adobe Illustrator Vervolg?
Kies een datum, geef je voorkeurslocaties op en schrijf je in.

Neem een optie

Weet je nog niet helemaal zeker of de training Adobe Illustrator Vervolg wat voor je is? Reserveer een plek voor één of meerdere trainingsdata. Wij houden de optie twee weken vast zodat je nog even na kunt denken of je je definitief aanmeld.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een in-company training? Laat voor de training Adobe Illustrator Vervolg een maatwerkprogramma samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en behoeften.

Anderen bekeken ook onderstaande trainingen

Vragen of trainingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je doelstellingen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 088 122 55 88 of mail naar info@explainit.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.