Ruben Smit

Home  / Team / Ruben Smit

Ruben Smit: Accountmanager bij ExplainiT

Ruben Smit

Mijn naam is Ruben Smit en ik vervul de functie van Accountmanager bij ExplainiT. Als Accountmanager heb ik een iedere dag een divers takenpakket. Ik adviseer klanten op de meest uiteenlopende trainingsvraagstukken. Daarnaast kunnen klanten bij mij terecht voor trainingsprogramma’s en offertes. Iedere dag houd ik mij bezig met het ontwikkelen van specialistische kennis. Deze kennis probeer ik door te vertalen naar de klant.

Ik gebruik bij mijn werkzaamheden mijn no-nonsense aanpak, doorzettingsvermogen, toekomstgerichte denkwijze en positieve instelling. De stap naar ExplainiT past precies bij mijn persoonlijke eigenschappen en is een mooie ambitieuze vervolgstap in mijn carrière. Binnen ExplainiT zijn er namelijk talloze mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen. Een mooi voorbeeld daarvan is de Post-HBO opleiding ‘Opleidingskunde’, die we met alle collega’s volgen. Dit soort opleidingen zorgen voor het optimaliseren van de dienstverlening van ExplainiT.

ExplainiT is voor mij dé professionele partner, die alles in werking stelt om de klant te helpen in de trainingsvraagstukken en daarmee als strategisch partner wil fungeren. Dat maakt ExplainiT uniek in de sector waarin het actief is. ExplainiT is zo georganiseerd dat de klant en haar trainingsbehoeften centraal staan.

Iedere klant krijgt een centraal aanspreekpunt toegewezen. Daarnaast krijgen ze de beschikking over advies van productspecialisten. Daardoor krijgt de klant advies van hoogwaardige kwaliteit en kan er een training samengesteld worden waar de focus op de diepe leerbehoefte ligt. Door het ontdekken van deze leerbehoefte zullen de resultaten voor de klant optimaal zijn.