Rob Grooters

Home  / Team / Rob Grooters

Rob Grooters: Accountmanager bij ExplainiT

Rob Grooters

Hallo! Ik ben Rob Grooters en accountmanager bij ExplainiT. Mijn carrière begon hier in februari 2013 met een afstudeerstage. Als accountmanager heb ik zowel binnen- als buitendienst werkzaamheden.

Op de zaak heb ik veel (telefonisch) contact met klanten/prospects. Ondertussen blijf je bezig met het maken van trainingsvoorstellen en het doen van desk-research om de klant- en marktkennis te blijven ontwikkelen. Buiten het kantoor heb ik afspraken met klanten/prospects met als doel mee te denken en te adviseren bij ontwikkelingsvraagstukken om de samenwerking blijvend te verbeteren. Mijn persoonlijke eigenschappen zijn sociaal, resultaatgericht, doorzettingsvermogen, communicatief vaardig en proactief.

De afgelopen 5 jaar heeft ExplainiT mij de kans geboden om mij te ontwikkelen als accountmanager. Daarnaast ontwikkelde de organisatie zich sterk met als kers op de taart meerdere uitverkiezingen tot Beste Opleider van Nederland. Ik vind het ook prettig om onderdeel uit te maken van een top team. ExplainiT investeert in het team o.a. door het aanbieden van de opleiding ‘Opleidingskunde’ voor alle medewerkers.

Mijn drive is om organisaties te helpen om te excelleren. ExplainiT is een organisatie dat altijd, samen met de klant, zoekt naar de beste oplossing. Wij kennen de noodzaak van wendbare organisaties en weet wat er voor nodig is om medewerkers wendbaar te maken. In de jarenlange historie heeft ExplainIT al vele organisaties (in alle sectoren) en haar medewerkers begeleidt in de transitie naar wendbaarheid. Kwaliteit staat hoog in het vaandel.