Nick van Hannen

Home  / Team / Nick van Hannen

Nick van Hannen: Accountmanager bij ExplainiT

Nick van Hannen

Ik ben Nick van Hannen. Sinds 1 februari 2019 ben ik werkzaam als accountmanager bij ExplainiT. Vanuit mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding en advisering van opleidingsvraagstukken bij organisaties.  Daarnaast signaleer ik trends en ontwikkelingen op het gebied van trainingen en opleidingen en zorg ik voor een optimale match tussen opdrachtgever en trainer.

Het wekelijks overleg met het team helpt om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de markt en daarnaast lees ik regelmatig stukken om mijn kennis bij te werken. Naast mijn werkzaamheden op kantoor ben ik vaak onderweg om bij klanten mee te denken en te adviseren over ontwikkelingsvraagstukken.

Ik ben sociaal, communicatief vaardig, resultaatgericht en betrokken bij mijn klanten. Ik kom snel tot de kern van een aanvraag en probeer hier een helder advies voor te formuleren. De ontwikkeling die organisaties vervolgens doormaken geeft mij elke dag opnieuw enorm veel energie.

Voor mij betekent werken bij ExplainiT constant zelf in ontwikkeling staan en dit overdragen op organisaties. Een leven lang leren zal in de toekomst nog belangrijker worden en uiteindelijk doorslaggevend zijn voor een succesvolle organisatie.