Maarten Bos

Home  / Team / Maarten Bos

Maarten Bos: Accountmanager bij ExplainiT

Maarten Bos

Ik ben Maarten Bos. Sinds november 2017 vervul ik de rol van Accountmanager bij ExplainiT. De focus van ExplainiT ligt bij trainingsvraagstukken op het ITMG-model. ITMG staat voor IT-applicaties, Methodieken en Gedrag.

Op basis van het ITMG-model bouw ik als accountmanager een professionele relatie op met klanten waarin samen ontwikkelen centraal staat. Klanten ervaren mij als pragmatisch, humoristisch, analytisch en resultaatgericht.

Het achterhalen van de juiste behoefte van de klant biedt mij dagelijks uitdaging. Sinds mijn start bij ExplainiT ben ik bezig met het op en uitbouwen van een groeiend klantenbestand.

Door de trainingsbehoefte van de klant helder in kaart te brengen kunnen we bij ExplainiT in samenwerking met de klant een lerende en wendbare organisatie creëren. Een lerende en wendbare organisatie is een vereiste om succes in de toekomst te blijven houden. Het is prachtig om lerende organisaties te ondersteunen.

De vijf kernwaarden – Klantgerichtheid, Ondernemerschap, Toegevoegde Waarde, Professionaliteit en Excelleren – ondersteunen ExplainiT dagelijks bij het bereiken van de missie: Iedere organisatie in Nederland wendbaar maken.

Bij iedere klant wordt een vast aanspreekpunt aangesteld, die ontzorgt in het proces van advisering, organisatie en evaluatie van trainingen. De korte communicatielijnen dragen bij aan een hoogwaardige dienstverlening.