Harold Koenjer

Home  / Team / Harold Koenjer

Harold Koenjer: Senior Accountmanager bij ExplainiT

Harold Koenjer

“Dream Big, Work Hard, Be Kind”

 

Hallo! Ik ben Harold Koenjer. Het begeleiden en adviseren van organisaties bij hun opleidingsvraagstukken maakt mij telkens weer enthousiast. Dit omdat ik overtuigd ben van de krachtige werking van structureel opleiden.

Elke organisatie is uniek en dat vereist telkens een andere, persoonlijke aanpak waar ik graag aan bijdraag. In de rol van adviseur wil ik voor jou van betekenis zijn door samen te werken aan persoonlijke ontwikkeling.

Ik geloof dat nu en in de toekomst continu leren doorslaggevend is voor blijvend succes. We leven in globaliserende wereld waar disruptieve en technologische innovaties aan de orde van de dag zijn. Vooruitblikken en Agile denken en doen, maken continue kennisontwikkeling een onontbeerlijke kerncompetentie voor elke organisatie.

Hoe zorg jij er voor dat jouw organisatie bij blijft in deze snel veranderende wereld? Zie jij ook dat continue kennisontwikkeling een kerncompetentie is van de succesvolle bedrijven van morgen? Maar weet je nog niet hoe je dit precies kan vormgeven? Daar help ik je graag bij.

Je kunt mij telefonisch bereiken op 06 – 222 48 898 of 088 – 122 55 88. Uiteraard mag je ook via de mail contact met mij opnemen: Harold.Koenjer@ExplainiT.nl. Ik kijk er naar uit om jou en je organisatie vooruit te helpen!