Bastiaan Ensink op Reimer

Home  / Team / Bastiaan Ensink op Reimer

Bastiaan Ensink op Reimer: Accountmanager bij ExplainiT

Bastiaan Ensink op Reimer

Ik ben Bastiaan Ensink op Reimer. Sinds 1 januari 2017 ben ik werkzaam als accountmanager bij ExplainiT. Mijn dag start met een kop koffie met collega’s. Op maandag starten we met een kort teamoverleg om te bepalen wat er speelt, en wat er aandacht vereist. Door het overleg is het team van elkaar op de hoogte.

Verder houd ik me bezig met het signaleren en analyseren van ontwikkelingen bij onze klanten op het gebied van trainingen en opleidingen. Daardoor kan ik klanten adviseren en begeleiden om vaardigheidstrainingen succesvol toe te passen waardoor de organisatie en de medewerkers er echt profijt van hebben. Ik houd me daarnaast bezig met regie voeren over de commerciële en operationele aanpak van klanten en prospects. Daarbij hoort regelmatig contact met onze trainers om afstemming te zoeken inzake geplande of aangevraagde trainingen. Om mijn kennis up-to-date te houden lees ik regelmatig stukken op verschillende kennisgebieden.

Ik ben communicatief sterk, enthousiast en betrokken bij mijn klanten. Daarbij hanteer ik een klant- en service gerichte aanpak: ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Daarnaast kan ik het echte klantprobleem ontdekken waardoor de training nauw aansluit bij de behoeften van de klant.

Voor mij betekent werken bij ExplainiT bijdragen aan het ontwikkelen van organisaties door klantbehoeftes goed te analyseren. Vanuit daar worden teams en medewerkers getraind en gecoacht in hedendaagse en toekomstige vaardigheden op het gebied van IT-applicaties, methodieken en gedrag. Daarnaast vind ik het prettig dat ik werkzaam ben in een nuchtere organisatie met enthousiaste en gedreven collega’s, waar een ontspannen sfeer hangt en je als medewerker veel vrijheid krijgt.