Bart Blokhuis

Home  / Team / Bart Blokhuis

Bart Blokhuis: Accountmanager bij ExplainiT

Bart Blokhuis

Ik ben Bart Blokhuis en sinds 2010 werkzaam als accountmanager bij ExplainiT. Als accountmanager heb ik veel contact met klanten. Dit kan zowel telefonisch als middels afspraken op locatie zijn. In samenwerking met onze klanten ontwikkelen we bij ExplainiT organisaties en medewerkers. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het opstellen van offertes en het in gang zetten van trainingstrajecten. Dit vereist veel afstemming met de trainers en opdrachtgevers om het in goede banen te leiden.

Het frequente overleg met mijn team en de directie helpt om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de markt en om toegevoegde waarde voor de klant te kunnen blijven leveren in de toekomst. Mijn sociale kwaliteiten helpen mij in de omgang met klanten. Ik ben klantgericht en meedenkend waarin ik streef naar samenwerking met als uitgangspunt de ontwikkeling van organisaties en medewerkers. Daarnaast ben ik secuur, gedreven en leergierig.

Ik ben trots op de ontwikkeling van zowel ExplainiT als mijzelf de afgelopen 8 jaar. Het team is uitgebreid en ExplainiT is meerdere keren verkozen tot Beste Opleider van Nederland. Vanuit mijn rol als accountmanager wil ik toegevoegde waarde leveren voor klanten. Ik help organisaties graag om deze beter en succesvoller te laten worden.

Bij ExplainiT zoeken we altijd naar de beste oplossing voor de klant. We kijken naar het ‘waarom’ van het vraagstuk en zoeken samen met de klant naar de beste oplossing. ExplainiT verzorgt altijd maatwerk. Door de brede kennis en kunde binnen alle branches zal er altijd een match ontstaan tussen trainer en cursisten, wat het rendement en plezier tijdens de training aanzienlijk verhoogt. Daarnaast hebben we een actueel aanbod aan ondersteuning die ertoe doet!