Team- & Talentontwikkeling

Persoonlijk excelleren? Wij halen het beste uit mensen en organisaties. Team- & Talentontwikkeling gaat over de vraag hoe managers en medewerkers met elkaar omgaan. Wij trainen en coachen medewerkers en helpen organisaties bij Team- & Talentontwikkeling. Bent u op zoek naar een training op basis van open-inschrijving, of wilt u een individuele training? Bekijk dan de standaardtrainingen.

Ga naar de trainingen

Expert in maatwerk

Het is mogelijk om een training of traject op maat samen te stellen, gericht op de doelen van uw organisatie. Wij ontwikkelen inspirerende trainingen waar we verschillende leervormen in kunnen zetten. Uiteraard helpen we medewerkers het geleerde te borgen met praktische tooling.

Lees meer over maatwerk

Leervormen

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom bieden we dé leervormen die passen bij uw situatie. Op één van onze 18 locaties, of op uw eigen locatie.

Case: DCMR

Binnen DCMR zijn 6 personen medewerkers geselecteerd als collega-coach. De trainingen van ExplainiT hebben bijgedragen aan de coachingsvaardigheden van deze medewerkers.

Lees gehele case

Referenties

ExplainiT verzorgt trainingen voor meer dan 2500 organisaties in Nederland. Bekijk welke organisaties u al voorgingen.

Lees gehele case

Kennismaken met Team- & Talentontwikkeling?

Onder leiding van een ervaren trainer kennis maken met het thema Team- & Talentontwikkeling? Samen met uw team een dagdeel sparren? Wij organiseren laagdrempelige inspiratiesessies waarin we u volledig bijpraten over de laatste ontwikkelingen. Onze accountmanagers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan