PRINCE2®

PRINCE2® (PRojects IN Controlled Environments, versie 2) is een methode voor projectmanagement. Deze methode is gericht op het management, de besturing en de organisatie van een project. PRINCE2® is ontwikkeld en wordt onderhouden door de Britse semi-overheidsorganisatie Office of Government Commerce (OGC). PRINCE2® is in 1996 op de markt gebracht en is bedoeld als projectmanagement methode voor alle types van projecten. In 2002, 2005, 2009, en 2017 is de methode geüpdatet. De naam is sinds 1996 onveranderd gebleven om aan te geven dat de methodiek trouw is gebleven aan dezelfde grondslagen en principes. Inmiddels wordt de methode in veel Europese landen toegepast en is de handleiding ook in het Nederland beschikbaar. Sinds 2009 bestaat PRINCE2® uit 7 principes, 7 thema’s en 7 processen. Enkel de toepassing van de principes bepaalt of iets een PRINCE2® project is, niet de strikte toepassing van de thema’s of processen.

PRINCE2® Agile is een vorm van tailoring van PRINCE2® waarbij Agile frameworks als Scrum, Kanban en Lean Startup worden gebruikt bij het realiseren van het projectresultaat. Tijdens deze opleiding leer je vernieuwende Agile denk- en werkwijzen toepassen om tijd en budget vast te bewaken in een project.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 1605,-

 Trainingsduur:
3 dagen


Wil je ontdekken wat wat PRINCE2® (Projects in Controlled Environments) voor jou en je organisatie kan betekenen? Volg dan deze 2-daagse PRINCE2® Foundation training om projectmatig te leren werken volgens de methode. Na afloop van de training ben je optimaal voorbereid om het officieel geaccrediteerde PRINCE2® Foundation examen succesvol te maken.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 949,-

 Trainingsduur:
2 dagen


Wil je ontdekken wat wat PRINCE2® (Projects in Controlled Environments) voor jou en je organisatie kan betekenen? Volg dan deze 3-daagse PRINCE2® Foundation training inclusief examen om projectmatig te leren werken volgens de methode. Na afloop van de training ben je optimaal voorbereid om het officieel geaccrediteerde PRINCE2® Foundation examen succesvol te maken.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 1469,-

 Trainingsduur:
3 dagen


PRINCE2® is toe te passen op alle typen projecten, het is een generieke ‘best practice’-werkmethode voor projectmanagement. De training PRINCE2® (Project IN Controlled Environments) Practitioner is een certificeringstraject om een meetbare en constante kwaliteitsnorm te garanderen voor een ieder die betrokken is bij PRINCE2® projecten.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 1649,-

 Trainingsduur:
3 dagen


Expert in maatwerk

Het is mogelijk om een training of traject op maat samen te stellen, gericht op de doelen van de organisatie. Wij ontwikkelen, in samenspraak met praktijkgerichte trainers, inspirerende trainingen waar we verschillende leervormen in kunnen zetten. Uiteraard helpen we medewerkers het geleerde te borgen met praktische tooling.

Leervormen

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom bieden we dé leervormen die passen bij de situatie.

Groepstraining

Open inschrijving

Individuele training / Coaching

E-learning / Blended learning

Gerelateerde berichten

Trainingsadvies nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze?
Neem dan contact op voor een persoonlijk adviesgesprek via onderstaand formulier.
Wij helpen je graag.

Ik wil graag per mail op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Je mag ons ook bellen of mailen
via 088 122 55 88 of info@explainit.nl