Agile & Scrum

Agile is een projectmanagement aanpak, die bedoeld is om grote productontwikkelingen op te delen in korte periodes van twee tot vier weken. Deze korte periodes worden ‘’timeboxes’’ genoemd. Het woord “Agile” betekent behendig of lenig. De Agile-aanpak kenmerkt zich dan ook door flexibel te zijn als er onverwachte veranderingen plaats vinden tijdens een project. De Agile-principes zijn het vermijden van risico’s door een project op te delen in timeboxes, het prefereren van directe communicatie in de vorm van persoonlijk contact, het meten van de voortgang aan de hand van werkende producten, en de nadruk op het creëren van iets werkends na afloop van iedere timebox.

Scrum is één van de Agile-frameworks (raamwerken). Scrum kan worden ingezet om op een effectieve en flexibele manier software te ontwikkelen. Met Scrum wordt er gewerkt in multidisciplinaire teams die doormiddel van timeboxes werkende producten creëren. De Scrum-methode kenmerkt zich door samenwerking tussen projectleden, flexibiliteit bij wijzigende omstandigheden, volledige toewijding van leden en transparantie over de voortgang van een project. Scrum wordt vaak toegepast bij producten waarbij de eindgebruiker nog geen duidelijk idee heeft over het eindproduct.

Ben je benieuwd of de Agile en Scrum principes geschikt zijn voor jouw team en/of project? Dan is de Agile Scrum Foundation training het middel om uit te vinden wat Scrum voor jouw team/project kan betekenen. Je zult ontdekken dat de flexibele projectaanpak Scrum toe te passen is op allerlei soorten projecten.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 1095,-

 Trainingsduur:
2 dagen


Ben je benieuwd of de Scrum methode geschikt is voor jouw organisatie? Tijdens de 1-daagse Scrum in de Praktijk training zul je kennis maken met de werkwijze en aan de hand van praktijkvoorbeelden leren wat de toegevoegde waarde van de Scrum is. Scrum houdt in dat je werkt in een multidisciplinair, flexibel en zelf-organiserend team.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 595,-

 Trainingsduur:
1 dag


Scrum is een manier van werken die voor allerlei soorten projecten en veranderingen toepasbaar is. Samenwerking, transparantie en zelforganisatie zijn kenmerkend voor een Scrummatige aanpak.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 1289,-

 Trainingsduur:
2 dagen


Scrum is een manier van werken die voor allerlei soorten projecten en veranderingen toepasbaar is. Samenwerking, transparantie en zelforganiserend zijn kenmerkend voor een Scrummatige aanpak.

 Trainingsvorm:
open-inschrijving, incompany, maatwerk

  Prijs:
€ 1289,-

 Trainingsduur:
2 dagen


Expert in maatwerk

Het is mogelijk om een training of traject op maat samen te stellen, gericht op de doelen van de organisatie. Wij ontwikkelen, in samenspraak met praktijkgerichte trainers, inspirerende trainingen waar we verschillende leervormen in kunnen zetten. Uiteraard helpen we medewerkers het geleerde te borgen met praktische tooling.

Leervormen

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom bieden we dé leervormen die passen bij de situatie.

Groepstraining

Open inschrijving

Individuele training / Coaching

E-learning / Blended learning

Gerelateerde berichten

Trainingsadvies nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze?
Neem dan contact op voor een persoonlijk adviesgesprek via onderstaand formulier.
Wij helpen je graag.

Ik wil graag per mail op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Je mag ons ook bellen of mailen
via 088 122 55 88 of info@explainit.nl