Procesmanagement

U bent op zoek naar manieren om efficiënter en effectiever te werken. U wilt de juiste methodieken gebruiken die samenwerking tussen collega’s, opdrachtgevers en andere betrokkenen optimaliseert. Wij trainen medewerkers en helpen organisaties bij het ontwikkelen van procesmanagement. Wij zijn gecertificeerd trainingspartner voor toonaangevende methodieken. Bent u op zoek naar een training op basis van open-inschrijving, of wilt u een individuele training? Bekijk dan de standaardtrainingen.

Ga naar de trainingen

Expert in maatwerk

Het is mogelijk om een training of traject op maat samen te stellen, gericht op de doelen van uw organisatie. Wij ontwikkelen inspirerende trainingen waar we verschillende leervormen in kunnen zetten. Uiteraard helpen we medewerkers het geleerde te borgen met praktische tooling.

Lees meer over maatwerk

Leervormen

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom bieden we dé leervormen die passen bij uw situatie. Op één van onze 18 locaties, of op uw eigen locatie.

Case: Gem. Horst a/d Maas

Binnen de gemeente Horst aan de Maas is een nieuwe werkwijze voor Projectmatig werken geïntroduceerd. Deze werkwijze is gericht op projecten met een belangrijke I&A component en grotendeels conform de gangbare principes maar dan gemodelleerd naar de gemeente Horst aan de Maas.

Lees gehele case

Case: Gem. Enschede

Het IT-bedrijf van de gemeente Enschede voert vele projecten uit, in dienst van de gemeente Enschede of voor nabijgelegen gemeenten. Het IT-bedrijf heeft ervoor gekozen om projecten op een gestructureerde wijze uit te voeren volgens de Prince2-methodiek.

Lees gehele case

Kennismaken met Project- en procesmanagement?

Onder leiding van een ervaren trainer kennis maken met het thema Project- en procesmanagement? Wij organiseren laagdrempelige inspiratiesessies waarin we u volledig bijpraten over de laatste ontwikkelingen. Onze accountmanagers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan