Train medewerkers in alle applicaties
met een platform voor microlearnings

ExplainiT beschikt met SelfGuide over een uniek en intelligent platform voor microlearnings. Met SelfGuide maak je razendsnel microlearnings voor alle applicaties, creëer je één centrale plek voor microlearnings en test je de kennis van medewerkers.

Microlearnings op maat voor alle applicaties

Iedere microlearning in SelfGuide is stapsgewijs opgebouwd op basis van meerdere schermafbeeldingen, acties, titels, beschrijvingen en annotaties. De microlearnings tonen medewerkers hoe ze gebruik kunnen maken van verschillende functies in applicaties.

Klik op één van de logo's om een stap van een microlearning te bekijken.

AFAS
Dynamics 365
HiX
Decos
Youforce
TOPdesk
+999 applicaties

Download onze microlearnings

ExplainiT heeft content packs met kant-en-klare microlearnings voor veelgebruikte Office 365 applicaties ontwikkeld. Ondersteun uw gebruikers direct met korte en actuele microlearnings.

Microsoft Teams

Taal:

NL

De content pack Microsoft Teams biedt microlearnings voor de meest gebruikte functionaliteiten in Teams. De pack bevat o.a. instructies voor het aanmaken van een team, het aanpassen van een begroeting, maar ook het aanpassen van de achtergrondeffecten van de camera.

Bijgewerkt op:

9/9/2022

Microsoft Excel 2019

Taal:

NL

De content pack voor Microsoft Excel biedt microlearnings voor het meest gebruikte spreadsheet-programma ter wereld. Dien je op het werk over Excel basisvaardigheden te beschikken of heb je het gevoel dat je meer uit Excel kunt halen? De content pack geeft instructies van basis tot gevorderden niveau waardoor je effectief en efficiënt kan werken met de basisfuncties van Excel.

Bijgewerkt op:

30/8/2022

Microsoft Sharepoint

Taal:

NL

De content pack Microsoft SharePoint biedt microlearnings voor het werken in SharePoint. De pack bevat instructies voor oa. het toevoegen van documenten, toevoegen van sitekolommen, en het aanmaken van lijsten.

Bijgewerkt op:

9/9/2022

Waarde van SelfGuide

Organisaties trainen en ondersteunen medewerkers met actuele en organisatiespecifieke microlearnings in SelfGuide.

Microlearnings op maat

Creëer snel en eenvoudig microlearnings voor alle applicaties binnen je organisatie.

Altijd en overal toegankelijk

Bied medewerkers de gewenste ondersteuning voor, tijdens en na trainingen.

Testen van vaardigheden

Ontdek op basis van eindscores of medewerkers microlearnings beheersen.

SelfGuide Platform

Microlearnings in SelfGuide worden voor, tijdens en na een training gebruikt. Medewerkers doen kennis op door microlearnings te volgen, testen kennis aan de hand van oefeningen en profiteren van naslagwerk om kennis te borgen. Op aanvraag is het mogelijk om microlearnings op maat voor je eigen organisatie te (laten) ontwikkelen.

Zelf aan de slag met SelfGuide?

We helpen organisaties graag met trainingen om het maximale uit het platform te halen.

SelfGuide Editor

Ontdek hoe je als editor in SelfGuide microlearnings razendsnel aanmaakt, kenmerkt met tags, structureert in handleidingen en gebruikt in trainingen.

,-

op aanvraag

dag

dagen

in overleg

SelfGuide User

Leer alles over de algemene werking van SelfGuide, de centrale bibliotheek met microlearnings, de opbouw van handleidingen en de functie van trainingen.

,-

op aanvraag

dag

dagen

in overleg

Arduwan Samandar
Programmamanager
📞 088-122 55 88

Wil je meer weten over SelfGuide?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV