Planning & Organisatie

Een goede planning is bij Microsoft Office migratie & adoptie trajecten erg belangrijk. Het heeft immers impact op de gehele organisatie en is daardoor een omvangrijk project.

Planningsportaal

Het is mogelijk om voor het planningsaspect het ExplainiT-planningsportaal in te zetten. ExplainiT neemt hiermee het gehele planningsproces voor de eindgebruikers- en key-user trainingen voor rekening. Trainingsdata en tijden worden in overleg afgestemd waarop medewerkers zich vervolgens (verplicht) kunnen aanmelden.  

ExplainiT maakt voor het plannen gebruik van een eigen ontwikkelde planningstool. Hiermee kunnen cursisten zichzelf inschrijven voor de verschillende trainingen. Is de cursist verhinderd, dan kan hij/zij zichzelf uitschrijven of aanmelden voor een training op een andere dag/tijd. Cursisten ontvangen automatisch een uitnodiging, welke gemakkelijk geplaatst kan worden in de agenda van de cursist. Hierdoor is de opkomst hoger en heb je er als organisatie weinig omkijken naar. Wanneer het maximum aantal cursisten voor een training is bereikt verdwijnt deze sessie automatisch uit het overzicht.  

Voordelen voor de medewerker:  

  • Overzichtelijk trainingsaanbod;
  • Actueel overzicht van beschikbare plaatsen;
  • Geautomatiseerde e-mail met daarin agenda verzoek;
  • Eenvoudige annuleringsfunctie.

Voordelen voor de opdrachtgever:  

  • Volledige ontzorging in het planningsproces;
  • Eenduidige communicatie;
  • Enorme tijdsbesparing;
  • Actueel overzicht van alle inschrijvingen.

Mobiel ICT-lokaal

Als jouw organisatie wel de beschikking heeft over een geschikte trainingsruimte, maar niet over de benodigde materialen (laptops) dan is het mogelijk dat ExplainiT laptops op locatie levert.  

Een mobiel trainingslokaal bestaat uit 10 laptops. In een beschikbaar gestelde ruimte worden vooraf aan de training de laptops door ExplainiT geïnstalleerd en klaar gemaakt voor gebruik. Wanneer de trainingen zijn afgerond worden de laptops weer opgehaald. 

Heb je naast het verzorgen van de trainingen ook wensen met betrekking tot de planning & organisatie? Neem contact op voor de mogelijkheden.
Wij helpen je graag.

Ik wil graag per mail op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Je mag ons ook bellen of mailen
via 088 122 55 88 of info@explainit.nl