Overige Bedrijfsapplicaties

Ons user adoption platform biedt organisaties de mogelijkheid om medewerkers te ontwikkelen in het werken met alle applicaties en processen van de digitale werkplek. We bieden verschillende trainingen die je leren om het platform optimaal in te zetten.

Focus op de volledige digitale werkplek

Naast het aanbieden van onze standaard trainingen realiseren we ons dat het belangrijk is om gebruikers te ontwikkelen in het werken met het gehele applicatielandschap van de organisatie. Aandacht besteden aan de specifieke applicaties en digitale processen is daarbij essentieel. SelfGuide biedt je handvatten om zelf digitaal lesmateriaal te ontwikkelen voor de volledige werkplek van jouw organisatie.

Profiteer van het user adoption platform

Met SelfGuide creëer je eenvoudig applicatie werkinstructies, handleidingen en trainingen op maat voor alle belangrijke applicaties en digitale processen binnen je organisatie. Zet deze vervolgens in voor onder meer het onboarden van nieuwe medewerkers, de ontwikkeling van huidige medewerkers en het bieden van werkplekondersteuning. Met onze SelfGuide trainingen helpen we je organisatie op weg.

In te zetten voor alle applicaties binnen jouw organisatie

AFAS
Visma Youforce
Dynamics 365
Key2
TOPdesk
Empire
Decos
HiX
+999 applicaties

SelfGuide Training

Bekijk hier het overzicht van de trainingen voor SelfGuide.

SelfGuide Editor

Ontdek hoe je als editor in SelfGuide werkinstructies razendsnel aanmaakt, kenmerkt met tags, structureert in handleidingen en gebruikt in trainingen.

,-

op aanvraag

dag

dagen

in overleg

SelfGuide User

Leer alles over de algemene werking van SelfGuide, de centrale bibliotheek met werkinstructies, de opbouw van handleidingen en de functie van trainingen.

,-

op aanvraag

dag

dagen

in overleg

Voordelen van SelfGuide

Met SelfGuide kunnen organisaties gebruikers op efficiënte wijze trainen in het gebruik van applicaties en ze te allen tijde actuele werkinstructies, trainingen en handleidingen bieden

Focus op de volledige werkplek

Creëer eenvoudig actuele werkinstructies, handleidingen en trainingen op maat voor alle applicaties en processen binnen je organisatie.

Efficiënt trainen

Train gebruikers op uniforme wijze in het werken met de specifieke applicatie inrichting van jouw organisatie.

Optimale werkplekondersteuning

Bied gebruikers een intuïtief platform met de juiste informatie op het moment dat ze het nodig hebben.

Simone Slaghekke
Sales Coördinator
📞 088-122 55 88

Meer weten over SelfGuide?

Wil je graag meer informatie over ons user adoption platform? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV