Je bent hier:

Vacature Business Developer

Wie zijn wij?

The Backbone, IT2IT en ExplainiT zijn drie resultaatgerichte en ondernemende zusterorganisaties met ieder hun eigen expertise en combinaties van product, markt en technologie. Onze groei wordt mede bepaald door een juiste positionering, waarbij nieuwe proposities veel kansen krijgen en deskundig worden ingericht. Wij werken dagelijks met de nieuwste technologieën op het gebied van CRM, software en cloud solutions, met een sterke focus op oplossingen van Microsoft.

In de snel veranderende markt zal een nieuwe gezamenlijke propositie door een klein team worden opgezet. Wij hebben daarvoor een vacature voor een business developer (1 fte).

Wie ben jij?

Jij bent allereerst een persoonlijkheid dat past bij onze kernwaarden professionaliteit, ondernemerschap, toegevoegde waarde, excelleren en klantgerichtheid.

Vanuit je intrinsieke drive en een hoog abstractieniveau heb je kennis van of een sterke affiniteit met producten van Microsoft, o.a. Office365, Power BI, SharePoint en Dynamics CRM. Je kijkt verder dan de inrichting van vandaag en je neemt de betrokken collega’s mee in marktkansen, marketingactiviteiten en doorontwikkeling van de dienstverlening.

Je combineert deze kenmerken met een proactieve werkhouding, waarbij je zelf hands on bent. Plannen, realiseren, evalueren en aanpassen zijn de dagelijkse realiteit en in dat speelveld blink je uit door oog te houden voor details én de grote lijnen.

Jouw achtergrond en rol?

We zoeken een uniek talent! Je krijgt de kans om te bewijzen dat jouw werkzaamheden tot gerichte resultaten en successen leiden. Deze bestaan onder andere uit:

  • Uitwerken van de propositie (o.a. website).
  • Vanuit strategisch oogpunt (online) marketingkanalen analyseren en inzetten.
  • Markt- en trendanalyses.
  • Ontwikkelen van commerciële plannen.

Je persoonlijke groei neemt een belangrijke plaats in. Je wordt dagelijks uitgedaagd door collega professionals met achtergronden in bedrijfskunde, business development, software development en HRM. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitdagend.

Wil jij het gesprek aangaan over de mogelijkheden?

Neem contact op met één van de betrokken organisaties:

Peter Klijndijk (The Backbone), peter.klijndijk@thebackbone.nl
Frank van den Nieuwboer (IT2IT), frank.van.den.nieuwboer@it2it.nl
Luuk IJland (ExplainiT) luuk.ijland@explainit.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.