Je bent hier:

Kwantitatief marktonderzoek geautomatiseerde werkinstructies

ExplainiT, IT2IT en The Backbone zijn van oudsher een drietal zusterorganisaties die zich binnen het IT-domein respectievelijk richten op vaardigheidstrainingen, detachering bij migratieprojecten en applicatie-monitoring. Deze diensten worden aangeboden over de gehele breedte van de markt, zoals Zorg, Onderwijs, Overheid, Industrie, Dienstverlening en Semi-overheid.
The Backbone heeft de laatste jaren eigen software-oplossingen ontwikkeld en binnen het vaste development-team is software ontwikkeld wat het mogelijk moet maken om werkinstructies van User Interfaces automatisch te updaten. Vanuit een nieuw opgerichte B.V. zal dit product in 2018 op de markt worden geïntroduceerd, gericht op de top 3000 organisaties in Nederland. Aangenomen wordt dat de marktvragen legio zijn, dat klanten hiermee veel tijdswinst kunnen behalen en dat het internationale allure heeft. Echter: “Assumptions are the mother of all fuck-ups”.
Wij zijn daarom op zoek naar kwantitatieve gegevens om de diverse aannames te staven. Wij zoeken antwoord op vragen zoals:

  • Bij welke functiegroep is het maken van werkinstructies belegd?
  • Hoeveel tijd wordt er besteed aan het maken én updaten van werkinstructies?
  • Welke tijdsbesparing levert het product op?

Het resultaat van het onderzoek wordt vervolgens gebruikt om de software verder te ontwikkelen en de waarde propositie naar de markt verder vorm te geven.

Profiel

Interesse en kennis van het IT-landschap is een must. Verder zoeken we nieuwsgierige en initiatiefrijke hbo/wo-afstudeerstudenten, gericht op commercie/dienstverlening/bedrijfskunde, die zich niet laten afleiden van hun doel, en zich makkelijk een weg banen binnen veranderingen in de werkomgeving. Verder ben je ondernemend, klantgericht, goed in analyseren en kun je goed samenwerken.

Verder ben je ondernemend, klantgericht, ben je goed in netwerken, organiseren, kun je goed samenwerken en beschik je over een sterk aanpassingsvermogen.

Interesse?

Voldoe je aan de opleidingseisen en ben je op zoek naar een afstudeeropdracht, dan kun je contact opnemen met Luuk IJland, 088 – 122 55 88. Je sollicitatie kun je sturen naar info@explainit.nl