Je bent hier:

Marktonderzoek subsidiabele trainingen Academy4

ExplainiT is een landelijk opererend trainingsbureau gespecialiseerd in vaardigheidstrainingen. Met het team van enthousiaste en hoogopgeleide accountmanagers koppelen bij vraag aan aanbod (trainers) bij de top 1.500 organisaties van Nederland. In de periode 2015-2016 heeft er exploratie plaatsgevonden op het bundelen van trainingen binnen geselecteerde niches, zodat klanten vanuit de inhoud geadviseerd worden door de accountmanagers. Dit leidde tot het label Academy4, waaronder de zogenaamde ‘academies’ vallen. Vandaag de dag bestaan de Academy4-OR en Academy4-Weerbaarheid. Naast trainingen wordt vanuit de academies tevens consultancy-, coaching- en adviestrajecten aangeboden.

Probleemstelling

Na de fase van exploratie naar de levensvatbaarheid van de academies volgt nu de fase van exploitatie. Een onderdeel daarvan is het inzichtelijk hebben van subsidies op het gebied van OR en Agressie & Weerbaarheid in 2019 en evt. 2020. Op deze manier kunnen marketingactiviteiten expliciet worden afgestemd op de doelgroep(en) van die subsidies. Belangrijk onderdeel hierin is ook de eventuele operationele impact voor klanten: wat moeten zij doen om voor de subsidie in aanmerking te komen, en wat kunnen de academies voor hun klanten betekenen om de aanvraag te bespoedigen.

Het profiel

We zoeken nieuwsgierige en initiatiefrijke hbo-afstudeerstudenten, gericht op commercie/dienstverlening/bedrijfskunde, die zich niet laten afleiden van hun doel, en zich makkelijk een weg banen binnen veranderingen in de werkomgeving. Interesse op het gebied van IT en vaardigheidstrainingen is een pre. Verder ben je ondernemend, klantgericht, goed in analyseren en organiseren en kun je goed samenwerken.

Enthousiast?

Voldoe je aan de opleidingseisen en ben je op zoek naar een afstudeeropdracht, dan kun je contact opnemen met Luuk IJland, 088 – 122 55 88. Je sollicitatie kun je sturen naar info@explainit.nl