Je bent hier:

Didactisch framework vaardigheidstrainingen

ExplainiT is een landelijk opererend trainingsbureau gespecialiseerd in vaardigheidstrainingen. Met het team van enthousiaste en hoogopgeleide accountmanagers koppelen bij vraag aan aanbod (trainers) bij de top 1.500 organisaties van Nederland. Van oudsher staan we bekend als IT-opleider en door de jaren heen is het portfolio aan trainingen uitgegroeid tot circa 350 verschillende titels binnen uiteenlopende thema’s. Deze verbreding heeft organisch plaatsgevonden op basis van vragen vanuit onze klantengroep.

Hoewel de juiste vragen van de accountmanager en de jarenlange ervaring van onze trainers altijd leiden tot de juiste match tussen klant en training, ligt hier geen didactisch fundament aan ten grondslag. Deze aanpak, tezamen met de hoge mate van maatwerk waar organisaties om vragen, heeft geleid tot een wildgroei aan trainingsaanpakken, -documenten en leerdoelen. We zoeken een onderwijskundig model voor onze huidige en nieuwe trainingen, die rekening houdt met de verschillende leerstijlen die mensen hebben.

Bij het ontwikkelen van het onderwijskundige model voor ExplainiT is het belangrijk rekening te houden met een aantal (marketing)termen die regelmatig de revue passeren:

  • Voelen, kijken, denken, doen
  • Een leven lang leren
  • 70-20-10 principe
  • Blended learning
  • Single-, double-, tripleloop
  • Leer > Game > Test
  • 21st Century Skills

De ‘didactische blauwdruk’ zal gebruikt worden als input voor het visiedocument 2018-2022, het revitaliseren van het trainingsaanbod en eventueel de keuze voor een e-learning platform.

Profiel

We zoeken nieuwsgierige en initiatiefrijke wo-afstudeerstudenten, gericht op onderwijskunde, die zich niet laten afleiden van hun doel, en zich makkelijk een weg banen binnen veranderingen in de werkomgeving. Interesse op het gebied van IT en vaardigheidstrainingen is een pre. Verder ben je ondernemend, klantgericht, goed in analyseren en organiseren en kun je goed samenwerken.

Interesse?

Voldoe je aan de opleidingseisen en ben je op zoek naar een afstudeeropdracht, dan kun je contact opnemen met Luuk IJland, 088 – 122 55 88. Je sollicitatie kun je sturen naar info@explainit.nl.