Je bent hier:

Werken bij ExplainiT

Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving waar jij als ondernemende persoonlijkheid goed tot je recht komt? Herken jij jezelf in de waarden klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en betrokkenheid? Kijk dan snel bij onze vacatures.

Office 365 trainer / consultant

Krijg jij energie van het trainen van medewerkers en adviseren van organisaties in het gebruik van Office 365 applicaties? Lever jij graag een actieve bijdrage aan het ontwikkelen van trainingsprogramma’s en Office 365 toepassingsscenario’s? Volg jij alle Office 365 ontwikkelingen én heb jij commercieel inzicht? Bekijk dan snel de vacature en ontdek of jij onze nieuwe Office 365 trainer / consultant bent.

Business developer

Ben je ondernemend, universitair opgeleid, affiniteit met IT, woonachtig in Oost-Nederland en klaar voor je 1e of 2e baan?

Freelance

ExplainiT is doorlopend op zoek naar trainers en docenten. Klik hier om te zien voor welke gebieden.
Heb je interesse in een samenwerking? Stuur je motivatie en CV naar info@explainit.nl.

Afstuderen

ExplainiT biedt aan jonge talentvolle HBO-ers en academici diverse stage en afstudeermogelijkheden. Ben je geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV naar info@explainit.nl. Wij kijken dan of wij iets voor jou kunnen betekenen.

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Ben je geïnteresseerd in werken bij ExplainiT, maar is er momenteel geen geschikte vacature? Dan kun je een open sollicitatie (voorzien van motivatie en CV) sturen naar info@explainit.nl of je gegevens via de onderstaande link achter laten.