Je bent hier:

Werken bij ExplainiT

Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving waar jij als ondernemende persoonlijkheid goed tot je recht komt? Herken jij jezelf in de waarden klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en betrokkenheid? Kijk dan snel bij onze vacatures.

Accountmanager

Ben jij een professional met passie voor het uitbouwen van klantrelaties? Krijg jij energie van het in kaart brengen van behoeften van onze klanten en kun jij deze vertalen naar concrete trainingsvraagstukken? Word je blij als je organisaties en medewerkers kunt stimuleren en ondersteunen in hun digitale performance? Herken jij jezelf in het bovenstaande en wil jij werken bij de Beste Opleider van Nederland, dan is deze functie écht iets voor jou.

Business developer

Ben je ondernemend, universitair opgeleid, affiniteit met IT, woonachtig in Oost-Nederland en klaar voor je 1e of 2e baan?

Freelance

ExplainiT is doorlopend op zoek naar trainers en docenten. Klik hier om te zien voor welke gebieden.
Heb je interesse in een samenwerking? Stuur je motivatie en CV naar info@explainit.nl.

Afstuderen

ExplainiT biedt aan jonge talentvolle HBO-ers en academici diverse stage en afstudeermogelijkheden. Ben je geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV naar info@explainit.nl. Wij kijken dan of wij iets voor jou kunnen betekenen.

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Ben je geïnteresseerd in werken bij ExplainiT, maar is er momenteel geen geschikte vacature? Dan kun je een open sollicitatie (voorzien van motivatie en CV) sturen naar info@explainit.nl of je gegevens via de onderstaande link achter laten.