Je bent hier:

Werken bij ExplainiT

Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving waar jij als ondernemende persoonlijkheid goed tot je recht komt? Herken jij jezelf in de waarden klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en betrokkenheid? Kijk dan snel bij onze vacatures.

Backoffice/Facilitair medewerker

Jij bent een professional met passie voor klantbeleving en jij krijgt energie van het faciliteren van een optimale trainingsomgeving. Jouw hart gaat sneller kloppen van plannen en het ondersteunen van accountmanagers bij het verzorgen van trainingen. Heb je daarnaast een sterke affiniteit met IT? Bekijk dan snel de vacature!

Office 365 Trainer/Consultant (Regio Amsterdam-Utrecht)

Ben jij woonachtig in de regio Amsterdam-Utrecht en krijg je energie van het trainen van medewerkers en organisaties in het gebruik van Office 365 applicaties? Lever je daarnaast graag een actieve bijdrage aan het ontwikkelen van Office 365 trainingsprogramma’s en toepassingsscenario’s? Volg jij alle Office 365 ontwikkelingen én heb je commercieel inzicht? Bekijk dan snel de vacature!

Office 365 Trainer/Consultant (Regio Rotterdam-Den Haag)

Ben jij woonachtig in de regio Rotterdam-Den Haag en op zoek naar een nieuwe uitdaging als Office 365 trainer/consultant? Als Office 365 trainer adviseer je organisaties en lever je een actieve bijdrage aan het ontwikkelen van toepassingsscenario’s en trainingsprogramma’s omtrent Office 365. Ben jij de Office 365 specialist die wij zoeken? Bekijk dan snel de vacature!

Office 365 Trainer/Consultant (Regio Breda-Eindhoven)

Ben jij woonachtig in de regio Breda-Eindhoven en een specialist in het trainen en adviseren van organisaties in het gebruik van Office 365 applicaties? Word je enthousiast van het ontwikkelen van toepassingsscenario’s en trainingsprogramma’s voor organisaties en blijf je graag op de hoogte van de nieuwste Office 365 ontwikkelingen? Bekijk dan snel de vacature!

Office 365 Trainer/Consultant (Regio Arnhem-Nijmegen)

Ben jij woonachtig in de regio Arnhem-Nijmegen en krijg je energie van het trainen en adviseren van medewerkers en organisaties op het gebied van Office 365? Lijkt het je interessant om trainingsprogramma’s en toepassingsscenario’s te gaan ontwikkelen voor Office 365? Volg jij alle ontwikkelingen voor Office 365 op de voet en heb je commercieel inzicht? Bekijk dan snel de vacature!

Business Developer

Ben je ondernemend, universitair opgeleid, affiniteit met IT, woonachtig in Oost-Nederland en klaar voor je 1e of 2e baan?

Freelance Trainer

ExplainiT is doorlopend op zoek naar freelance trainers en docenten.
Heb je interesse in een samenwerking? Stuur je motivatie en CV naar info@explainit.nl.

Afstuderen

ExplainiT biedt aan jonge talentvolle HBO-ers en academici diverse stage en afstudeermogelijkheden. Ben je geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV naar info@explainit.nl. Wij kijken dan of wij iets voor jou kunnen betekenen.

Open Sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Ben je geïnteresseerd in werken bij ExplainiT, maar is er momenteel geen geschikte vacature? Dan kun je een open sollicitatie (voorzien van motivatie en CV) sturen naar info@explainit.nl of je gegevens via de onderstaande link achter laten.