Leervormen

Je bent hier:

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom stemmen we onze leertrajecten af op jouw specifieke situatie. Hierbij maken we gebruik van verschillende leervormen.
Benieuwd welke leervorm of combinatie van leervormen het beste bij jouw situatie past? Neem dan contact op met een van onze leeradviseurs.

Klassikale trainingen

Groepstraining of Open-inschrijving

Groepstraining (incompany of maatwerk)

Ben je op zoek naar een training voor meerdere collega’s, of is er een binnen jouw organisatie een leerbehoefte voor meerdere medewerkers? Dan is een groepstraining de ideale oplossing. De training kan volledig op maat worden gemaakt, voordeel hiervan is dat de training volledig wordt afgestemd op de behoefte van de doelgroep. De trainingslocatie, datum en tijden zijn in samenspraak te bepalen. Wil je een ICT training op jouw eigen locatie organiseren? Dan kunnen we een mobiel trainingslokaal inrichten.

Vraag offerte aan

Open inschrijving

Bij de open-inschrijving staan trainingsinhoud, -data en -tijden vast. Medewerkers van verschillende organisaties zijn bij deze training aanwezig. Inschrijving op een training via open-inschrijving is mogelijk vanaf 1 persoon. ExplainiT biedt vrijwel elke training eens per maand op verschillende locaties aan. Zie het trainingsrooster bij de trainingen voor de actuele data.

Bekijk trainingen

Individuele training / Coaching

Bij een individuele training vindt er een 1-op-1 training plaats op de werkplek. De training vindt plaats op tijden die jou het beste uitkomt. De inhoud wordt in overleg vastgesteld. In de training worden jouw vragen volledig beantwoord en is er veel ruimte voor eigen inbreng. Bij coaching ligt de nadruk minder op het onderwijzen, maar meer op inspireren en ondersteunen. De duur van individuele leervormen is vaak korter dan bij groepstrainingen. Dit komt door de intensieve kennisoverdracht.

Vraag offerte aan

E-learning / Blended learning

Met e-learning kun je op jouw eigen tempo en op elk gewenst moment trainen. ExplainiT biedt verschillende e-learning oplossingen. Deze dienen als volwaardige losstaande trainingen. Daarnaast bieden we blended learning, waarbij e-learning een aanvulling is op andere trainingsvormen.

Vraag offerte aan