Certificeringen

Certificering - Cedeo Erkend

ExplainiT is verkozen tot beste opleider van de jaren 2015 en 2016! Voor deze verkiezing beoordeelde het Nederlandse publiek opleidingsinstituten op inhoud, trainers en organisatie & contact. ExplainiT heeft gewonnen in de categorieën: Automatisering & ICT/IT & Management, Sales & Communicatie.

De verkiezing ‘Beste Opleider van Nederland’ werd dit jaar voor de vierde keer gehouden. De prijs werd georganiseerd door opleidingsvergelijker Springest, Klantenvertellen.nl en het Princess Hotel Collection. Alle personeelsopleiders en trainingsinstituten kwamen in aanmerking voor deze prestigieuze titel.

Certificering - Cedeo Erkend

Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor organisaties actief op het gebied van de human resources improvement. Cedeo verleent het keurmerk ‘Cedeo-erkend’. Cedeo doet dit op basis van klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Daarmee is Cedeo de enige gespecialiseerde instantie voor de auditing en certificering van HR-dienstverleners. Ruim 98% van de ondervraagden beoordeelden de trainingen van ExplainiT met ‘tevreden tot zeer tevreden’. Bekijk de certificering of download het rapport.

Certificering - CRKBO

ExplainiT staat als onderwijsinstelling in het CRKBO-register ingeschreven en mag BTW-vrij factureren. De Belastingdienst stelt inschrijving in het juiste CRKBO-register als voorwaarde om in aanmerking te komen voor BTW-vrijstelling.

Certificering - Cedeo Erkend

Microsoft Partners zijn organisaties die hoogwaardige diensten leveren op basis van technische kennis en ervaring. Microsoft bekijkt regelmatig of aan de gestelde eisen wordt voldaan om de kwaliteit te bewaken. Het Microsoft Cloud Productivity programma is onderdeel van de totale cloud-strategie van Microsoft waarbij cloud-technologieën als Office 365 en Windows Azure een belangrijke rol vertegenwoordigen. Bij ExplainiT kunt uw Microsoft trainingsvouchers verzilveren.

Certificering - Licensed Affilliate

ExplainiT is ITIL® Licensed Affiliate. Naast het volgen van officiële ITIL® trainingen kunt u geaccrediteerde examens afleggen op verschillende locaties van ExplainiT. Vraag onze trainingsadviseurs naar de mogelijkheden.

Bekijk hier onze ITIL® trainingen.

Certificering - PRINCE2® Licensed Affiliate

ExplainiT is PRINCE2® Licensed Affiliate. Naast het volgen van officiële PRINCE2® trainingen kunt u geaccrediteerde examens afleggen op verschillende locaties van ExplainiT. Vraag onze trainingsadviseurs naar de mogelijkheden.

Bekijk hier onze PRINCE2® trainingen.

Certificering - Registerplein

Verschillende trainingen zijn erkend door brancheorganisaties in het kader van permanente educatie (PE) en leveren dus PE-punten op. In bepaalde branches en beroepen is het verplicht om per jaar deze PE-punten te behalen om in zo’n functie actief te mogen zijn.

Certificering - Exin Security Management

Naast het volgen van officiële Security Management trainingen, kunt u bij ons terecht voor het afleggen van geaccrediteerde examens op de verschillende locaties van ExplainiT. Vraag onze trainingsadviseurs naar de mogelijkheden.

Bekijk hier onze Security Management trainingen.

Certificering - Exin Agile Scrum

Naast het volgen van officiële Agile / Scrum trainingen, kunt u bij ons terecht voor het afleggen van geaccrediteerde examens op de verschillende locaties van ExplainiT. Vraag onze trainingsadviseurs naar de mogelijkheden.

Bekijk hier onze Agile / Scrum trainingen.