Certificeringen & erkende diploma's

Je bent hier:

ExplainiT gaat voor het leveren van kwaliteit. We zijn niet tevreden met een voldoende en willen een optimaal leerrendement leveren. We kiezen daarom zorgvuldig de trainer die bij jouw organisatie past en we zijn voortdurend op zoek naar verbetering. Natuurlijk kunnen we wel vinden dat we een goede kwaliteit bieden maar daar nemen we geen genoegen mee. We laten de kwaliteit doorlopend toetsen aan de hand van keurmerken van onafhankelijke derden.

ExplainiT beschikt over de volgende certificeringen:

ExplainiT is de beste opleider van Nederland

ExplainiT is verkozen tot beste opleider! Voor deze verkiezing beoordeelde het Nederlandse publiek opleidingsinstituten op inhoud, trainers en organisatie & contact. ExplainiT heeft gewonnen in de categorieën: Automatisering & ICT/IT & Management, Sales & Communicatie.
De verkiezing ‘Beste Opleider van Nederland’ wordt al een aantal jaar gehouden. De prijs wordt georganiseerd door opleidingsvergelijker Springest. Alle personeelsopleiders en trainingsinstituten kwamen in aanmerking voor deze prestigieuze titel.

ExplainiT is een CEDEO-erkend leerbedrijf

Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor organisaties actief op het gebied van de human resources improvement. Cedeo verleent het keurmerk ‘Cedeo-erkend’. Cedeo doet dit op basis van klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Daarmee is Cedeo de enige gespecialiseerde instantie voor de auditing en certificering van HR-dienstverleners. Ruim 98% van de ondervraagden beoordeelden de trainingen van ExplainiT met ‘tevreden tot zeer tevreden’.
Bekijk de certificering of download het rapport.

ExplainiT staat ingeschreven in het CRKBO register

ExplainiT staat als onderwijsinstelling in het CRKBO-register ingeschreven en mag BTW-vrij factureren. De Belastingdienst stelt inschrijving in het juiste CRKBO-register als voorwaarde om in aanmerking te komen voor BTW-vrijstelling.

ExplainiT is een Silver Cloud Productivity Microsoft partner

Microsoft Partners zijn organisaties die hoogwaardige diensten leveren op basis van technische kennis en ervaring. Microsoft bekijkt regelmatig of aan de gestelde eisen wordt voldaan om de kwaliteit te bewaken. Het Microsoft Cloud Productivity programma is onderdeel van de totale cloud-strategie van Microsoft waarbij cloud-technologieën als Office 365 en Windows Azure een belangrijke rol vertegenwoordigen. Bij ExplainiT kun je Microsoft trainingsvouchers verzilveren.

ExplainiT is in het bezit van het Registerplein keurmerk

Verschillende trainingen zijn erkend door brancheorganisaties in het kader van permanente educatie (PE) en leveren dus PE-punten op. In bepaalde branches en beroepen is het verplicht om per jaar deze PE-punten te behalen om in zo’n functie actief te mogen zijn.

Iedere cursist krijgt bij deelname aan een training een certificaat van deelname. Voor sommige trainingen bieden we ook optioneel een examen aan. We werken nauw samen met brancheorganisaties uit diverse vakgebieden om officieel erkende en gecertificeerde diploma’s uit te geven.

ExplainiT helpt niet alleen bij een goede voorbereiding maar maakt het ook gemakkelijk om examen te doen. Met onderstaande erkende examens toon je kennis en vaardigheden aan.

Bij ExplainiT kun je terecht voor officiële ITIL® trainingen en examens

ExplainiT is ITIL® Licensed Affiliate. Naast het volgen van officiële ITIL® trainingen kun je geaccrediteerde examens afleggen op verschillende locaties van ExplainiT. Vraag onze trainingsadviseurs naar de mogelijkheden.

Bekijk hier onze ITIL® trainingen.

Bij ExplainiT kun je terecht voor officiële PRINCE2® trainingen en examens

ExplainiT is PRINCE2® Licensed Affiliate. Naast het volgen van officiële PRINCE2® trainingen kun je geaccrediteerde examens afleggen op verschillende locaties van ExplainiT. Vraag onze trainingsadviseurs naar de mogelijkheden.

Bekijk hier onze PRINCE2® trainingen.

Bij ExplainiT kun je terecht voor officiële EXIN Security Management trainingen en examens

Naast het volgen van officiële Security Management trainingen, kun je bij ons terecht voor het afleggen van geaccrediteerde examens op de verschillende locaties van ExplainiT. Vraag onze trainingsadviseurs naar de mogelijkheden.

Bekijk hier onze Security Management trainingen.

Bij ExplainiT kun je terecht voor officiële EXIN Agile Scrum trainingen en examens

Naast het volgen van officiële Agile / Scrum trainingen, kun bij ons terecht voor het afleggen van geaccrediteerde examens op de verschillende locaties van ExplainiT. Vraag onze trainingsadviseurs naar de mogelijkheden.

Bekijk hier onze Agile / Scrum trainingen.