Over ExplainiT

ExplainiT is een trainingsbureau dat organisaties, teams en medewerkers traint en coacht in IT applicaties, methodieken en gedrag om zo wendbaarheid en productiviteit verder te ontwikkelen. Wij vergroten, vanuit een partnerschap, kennis en vaardigheden van medewerkers. Inmiddels al bij meer dan 2.500 organisaties.

“Wij maken medewerkers en organisaties productiever.”

Dit doen we met kwalitatieve vaardigheidstrainingen waarin de praktijksituatie van medewerkers en organisaties centraal staat. Op deze manier kunnen we trainingsbehoeften optimaal invullen.

U staat centraal

Bij ExplainiT draait het om uw organisatie. ExplainiT is zo ingericht dat uw behoeften zo optimaal mogelijk worden ingevuld. Een vast aanspreekpunt ontzorgt u in het proces van advisering, organisatie en evaluatie van trainingen. Deze korte communicatielijnen zorgen voor een hoogwaardige dienstverlening. Op specifieke trainingsonderwerpen kan een productspecialist ondersteunen en adviseren.

Voor iedere trainingsbehoefte kent ExplainiT een passende oplossing. Door ons online trainingsportaal hoeft u zich niet druk te maken om de planning. Onze mobiele ICT lokalen zorgen ervoor dat u elke ICT training in-company plaats kan laten vinden. Open-inschrijving of liever een training op locatie? Wij beschikken over 18 trainingslocaties in Nederland. Dus altijd bij u in de buurt.

Beste Opleider van Nederland

ExplainiT is in 2015 en 2016 uitgeroepen tot beste Opleider van Nederland. Alle personeelsopleiders en trainingsinstituten van Nederland komen in aanmerking voor deze prestigieuze prijs in één of meerdere opleidingscategorieën. Cursisten beoordeelden ExplainiT als beste opleider in de categorie: Automatisering & ICT/IT.

Academy4

Voor sommige onderwerpen merken we dat er meer nodig is dan vaardigheidstrainingen. Naast het complete trainingsaanbod biedt ExplainiT daarom begeleidings- en adviesdiensten aan op een tweetal onderwerpen: ondernemingsraad en omgaan met agressie. Lees meer over de academy’s.

Certificeringen

ExplainiT is CEDEO-erkend. CEDEO is een gerenommeerde, onafhankelijke instantie, die klanttevredenheidsonderzoek doet onder studenten van opleidingen. Om deze in de opleidingsbranche hooggewaardeerde erkenning te krijgen, dient ruim 80% van de studenten zeer tevreden te zijn over de opleiding. Leer meer over de certificeringen en partners van ExplainiT

10 redenen om voor ExplainiT te kiezen

1. Trainingslocaties door heel Nederland
2. CEDEO gecertificeerd
3. Ervaren en praktijkgerichte trainers
4. Van 1-op-1 trainingen tot groepstrainingen
5. Elke training kan op maat en in-company worden verzorgd
6. Scherp geprijsde trainingen en voordelige groepsprijzen
7. Mobiele ICT-lokalen
8. Breed en up-to-date trainingsaanbod
9. Snelle, adequate communicatie en 1 aanspreekpunt
10. Uitgebreide ervaring in diverse branches